20. 11. 2017 - 20:49
Spreman najveći januarski posao: Perez Guardioli otima...
907
Shares
Spreman najveći januarski posao: Perez Guardioli otima ključnog igrača za čak 100 miliona eura, Građani zamjenu pronašli u Londonu

DON BALON

Spreman najveći januarski posao: Perez Guardioli otima ključnog igrača za čak 100 miliona eura, Građani zamjenu pronašli u Londonu

20. 11. 2017 - 20:49
0
Shares

Real Madrid je odigrao bez golova u velikom gradskom derbiju protiv Atletica i sada zaostaje čak 10 bodova za Barcelonom. Također, tu je veliki zaostatak od šest bodova za ove sezone odličnom Valencijom.

Španski fudbalski portal Don Balon tvrdi kako je predsjednik Reala Madrida Florentino Perez pripremio 100 miliona eura za trošenje u zimskom prijelaznom roku, i to samo za jednog igrača.

Španski novinari pišu da je gazda odlučan dovesti jednog igrača svjetske klase, a na meti Kraljeva je niko drugi do Kevin De Bruyne.

Sjajni Belgijanac je ključni igrač Manchester Cityja koji ove sezone pod palicom Pepa Guardiole briljira u Premiershipu i mnogi ga već sada smatraju novim prvakom.

Ipak, Građane itekako brine to što bivši član Chelseaja još uvijek nije potpisao produžetak ugovora. Sada će tek biti upitno ako se zaista ovi navodi španskih medija pokažu istinitim.

Španski novinari tvrde kako će Perez pod svaku cijenu pokušati belgijskog veznjaka ove zime dovesti na "Santigao Bernabeu", a u njegovom nedefiniranom statusu u Cityju vidi veliku priliku.

Pitanje je samo kako će na ovo reagovati Guardiola, te da li će krenuti još odlučnije po Alexisa Sancheza iz Arsenala.

Učitaj još novosti