20. 11. 2017 - 18:01
(VIDEO) Srpska teniserka hoda s Hrvatom, otac je zbog toga...
907
Shares
(VIDEO) Srpska teniserka hoda s Hrvatom, otac je zbog toga napadao i vrijeđao

SRPSKA TENISERKA HODA S HRVATOM

(VIDEO) Srpska teniserka hoda s Hrvatom, otac je zbog toga napadao i vrijeđao

20. 11. 2017 - 18:01
0
Shares

Jelena Dokić, nekad jedna od najboljih tenisačica svijeta, objavila je šokantnu autobiografiju "Neslomljiva" u kojoj je otkrila kakvo je sve psihičko i fizičko zlostavljanje doživljavala od oca Damira. 

Jelena, rođena Osječanka koja je nastupala za Srbiju i Australiju, otkrila je da ju je Damir Dokić zlostavljao od šeste pa do 19. godine, dok nije pobjegla od njega. 

Tukao ju je, vrijeđao, pljuvao, čupao za kosu, a pravi živčani slom Damir je doživio kada je doznao da se njegova kći zabavlja s Hrvatom. Za teniskog trenera, koji se deklarira kao ultrasrpski nacionalist te štovatelj lika i djela četničkog vojvode i Vojislava Šešelja, to je bilo nešto najgore... 

"Ne želim ustaše za unuke", javno je govorio Dokić, a njegova kći otkrila je detalje njegovih poruka o Hrvatu u kojeg se Jelena bila zaljubila.

"Čim se pojavila informacija da se zabavljam s Tinom Bikićem, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na zaslonu mobitela. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla napraviti jer bi on vjerojatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom, katolikom", navodi Jelena i dodaje kakve je glasovne poruke dobivala:

"Vrištao je na slušalicu: 'Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me'. Bez obzira na emotivno zlostavljanje nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara. To sam radila u nadi za mirom i da će naći sreću. Umjesto toga zagorčavao mi je život."

U vezi s Tinom je od 2004. godine, a prije nekoliko godina ga je i Damir konačno prihvatio.

"Tin je tako pozitivna i smirena osoba. Imali smo puno problema, posebno s mojim ocem, ali smo sve to izdržali. Dan kada sam ga upoznala je najsretniji dan u mom životu", rekla je 34-godišnja srpska tenisačica. 

screenshot-3

Jelena je u karijeri imala velikih problema s ozljedama. Osvojila je šest turnira, igrala polufinale Wimbledona i bila četvrta tenisačica svijeta. Prije četiri godine je nakon neuspješnog pokušaja povratka tenisu završila karijeru.

Učitaj još novosti