20. 11. 2017 - 14:56
Monchi: Tresao sam se kada sam razgovarao sa Tottijem
907
Shares
Monchi: Tresao sam se kada sam razgovarao sa Tottijem

MONCHI SE TRESAO PRED TOTTIJEM

Monchi: Tresao sam se kada sam razgovarao sa Tottijem

20. 11. 2017 - 14:56
0
Shares

Romin sportski direktor ima zlatni dodir. Nakon godina uspjeha sa španskom Sevillom, s kojom je, između ostaloga, rekordne tri godine u nizu osvajao Europsku ligu, sada sudjeluje u izgradnji ekipe koja igra sjajno u Europi a kod kuće ruši rekorde i juriša na naslov prvaka.

Međutim, čak i poznati Španac nije bio imun na „šarm“ nedavno umirovljene legende Rome, Francesca Tottija. Bivši kapetan Rome započeo je rad kao dužnosnik talijanskog kluba nakon što se umirovio od igranja nogometa.

„Kada sam ga pitao (da radi sa mnom), tresle su mi se noge jer nije riječ o bilo kom nogometašu, pričao sam s Francescom Tottijem“, rekao je Monchi, kako prenosi Football Italia.

„Ovdje sam da učinim navijače sretnima, moj cilj je omogučiti im ono o čemu odavno sanjaju: pobijede“, dodao je Monchi.

Kada je upitan o krizi koja trese talijanski nogomet, Španac je s pravom uperio prstom u sjajno stanje talijanskog klupskog nogometa.

„Italija? Unatoč ne sudjelovanju na SP, mislim da je talijanski nogomet u dobrom stanju - klubovi su uspješni, doma i u inozemstvu. Italija je jedina država koja bi mogla imati sve svoje ekipe u sljedećem krugu europskih natjecanja“, zaključio je Španac.

Učitaj još novosti