20. 11. 2017 - 14:03
(VIDEO) RONALDO IGRA NAJGORU SEZONU Glavni dokaz je ova snimka...
907
Shares
(VIDEO) RONALDO IGRA NAJGORU SEZONU Glavni dokaz je ova snimka zbog koje mu se smiju

RONALDO IGRA NAJGORU SEZONU

(VIDEO) RONALDO IGRA NAJGORU SEZONU Glavni dokaz je ova snimka zbog koje mu se smiju

20. 11. 2017 - 14:03
0
Shares

Cristiano Ronaldo igra najgoru sezonu u La Ligi otkako je 2009. došao u Real. Nije čudno da s takvim Ronaldom Real nakon samo 12 kola i niti trećine prvenstva, gotovo predaje naslov Barceloni koja već ima deset bodova više od najvećeg rivala.

Ronaldov veliki pad vidi se po svemu; govoru tijela, ponašanju na terenu, ali i po onom daleko važnijem od subjektivnog dojma.

A to je statistika, egzaktne brojke koje su posebno porazne za službeno najboljeg nogometaša svijeta i prvog favorita za obranu Zlatne lopte za dvije sedmice.

Prošle sezone Ronaldo je u 29 nastupa u španskom prvenstvu postigao 25 golova. Ove pak sezone, u dosadašnjih 12 kola odigrao je osam utakmica i pri tome zabio samo jedan gol. Nevjerojatno za Ronalda i službeno njegov najgori niz otkako je prije osam godina stigao iz Uniteda.

To je tek početak Ronaldovih očajnih brojki u Primeri. Ove sezone je u španskom prvenstvu nastupilo 267 igrača. Ronaldo je među samo šest od njih koji do sada nisu uspjeli ući ni u jedan duel s protivnikom i presresti barem jedno protivničko dodavanje.

Ronaldu je već samo svrstavanje u ovo društvo porazno, ali ono što ga čini još gorim za "najboljeg nogometaša svijeta" je to što su četvorica od navedenih golmani, a peti nijednu utakmicu nije počeo kao prvotimac!

Ali akcija koja najbolje sažima najgore od jednako takve Ronaldove sezone, odigrana je u njegovoj zadnjoj i naravno očajnoj utakmici, gradskom derbiju kod Atletica (0:0) za vikend.

U 15. minuti Real je jurnuo u kontru nakon što je uzeo loptu suparniku, a Modrić je primijetio da Ronaldo hita prema golu i u for mu gurnuo dugu loptu.

Akcija se činila idealnom; kombinacija Modrićeva savršeno tempiranog i odigranog pasa te poznate Ronaldove munjevite brzine koja je trebala rezultirati time da Realov najbolji strijelac za koju sekundu izbije sam pred Oblaka. 

Međutim, ništa nije značilo što brzi Ronaldo sprinta prema lopti. Jer na nju je još brže krenuo Atleticov desni bočni Juanfran. Branič koji za manje od dva mjeseca puni 33 godine, poput Bolta je otpuhao vršnjaka poznatog po sprinterskoj brzini.

Režiser prijenosa pokazao je gledateljima brojčani dokaz onoga što su upravo u nevjerici gledali: Juanfran je trčao 33,8 kilometara na sat, a CR7 samo 32,8 km/h.

Naravno, video koji prikazuje Juanfranovo presretanje Ronalda postao je hit, a odmah su se počele slagati kompilacije na kojima je snimkama kako Ronaldo još do jučer pretrčava suparnike, dodana ona na kojoj je nemoćan protiv starmalog suparnika iz Atletica. 

Srećom po Real i Ronalda, njihovu najveću zvijezdu sutra čeka "sigurna kuća" zvana Liga prvaka, gdje je u četiri utakmice postigao šest golova, a APOEL se čini protivnikom po mjeri za vraćanje samopouzdanja kojeg nema u La Ligi.

Učitaj još novosti