20. 11. 2017 - 12:27
Na pitanje kakav je u usporedbi sa drugim napadačima Zlatan...
907
Shares
Na pitanje kakav je u usporedbi sa drugim napadačima Zlatan ponovo odgovorio u svom stilu

ZLATAN ODGOVORIO U SVOM STILU

Na pitanje kakav je u usporedbi sa drugim napadačima Zlatan ponovo odgovorio u svom stilu

20. 11. 2017 - 12:27
0
Shares

Mourinho je emotivno doživio povratak Ibre i bocnuo svog starog 'neprijatelja' Beniteza kojeg je okrivio za loš ulazak Uniteda u utakmicu

Manchester United na Old Traffordu je pobijedio Newcastle s 4:1 i time po sedmi puta zaredom slavio pred svojim navijačima. To je ujedno najbolji učinak Uniteda kod kuće još od marta 2013. i doba kada je Alex Ferguson sjedio na klupi crvenih đavola.

Mourinhova ekipa je slavila u svim domaćim utakmice Premier lige ove sezone, posljednje bodove na Old Traffordu su izgubili prije više od šest mjeseci i remija sa Swanseajem.

Također, niz neporaženosti na Old Traffordu produžen je na 23 utakmice (13 pobjeda i deset remija) što je najduži period bez poraza od oktobra 2011. kada se radilo o 25 utakmica bez poraza.

Ovu pobjedu obilježio je i povratak Zlatana Ibrahimovića koji je zaigrao za United nakon gotovo sedam mjeseci izbivanja zbog povrede, a njegov nastup prokomentirao je Jose Mourinho:

"Zadovoljan sam rezultatom i s tri osvojena boda, kao i reakcijom nakon što je Newcastle poveo jer smo pokazali da nikad ne paničarimo, to nije dio našeg mentaliteta. I, svakako, zadovoljan sam povratkom Zlatana, imao je dramatičnu povredu, jednu od najgorih u historiji nogometa. Njegov povratak smo svi doživjeli vrlo emotivno."

Posebno je istaknuo vrlo dobar nastup Paula Pogbe koji je bio asistent Martialu prilikom prvog pogotka te strijelac trećeg gola u 54. minuti:

"Danas je bio klasa za sebe. Od početka sezone gledali smo kako Matić i Pogba sazrijevaju u igri i postaju pokretački motor ekipe, a danas su bili u najboljem izdanju."

Mourinho je bocnuo svog starog 'neprijatelja' Beniteza kojeg je okrivio za loš ulazak Uniteda u utakmicu:

"Nismo dobro ušli u utakmicu, ali za to ne krivim igrače, nego Rafu Beniteza! Ali, u pozitivnom smislu, naravno. Njegova ekipa je odigrala vrlo zrelo i inteligentno, pokazali su visoku razinu organiziranosti u igri i stvarali nam puno problema."

"Primljeni gol nas je razbudio. Drugo poluvrijeme je u cijelosti pripalo nama - imali smo kontrolu, zabijali golove i kreirali lijepe prilike."

Nakon utakmice novinarima se obratio Zlatan Ibrahimović:

"Gdje bih se smjestio u usporedbi s ostalim napadačima lige? Ta je usporedba nemoguća, lavovi se ne uspoređuju s ljudima!"

"Danas je bio poseban dan. Puno treniram, a povratak nije bio lagan. Fokusiran sam na ekipu i želim pridonijeti koliko god mogu. Zahvalan sam na tome što ponovno mogu igrati nogomet."

I Paul Pogba prokomentirao je svoj dobar nastup:

"Pobjedili smo, to je jedino bitno. Na ekipu gledam istim očima i ne osjećam da su suigrači prema meni drugačiji nego prije. Na kritičare svi brzo zaboravimo."

Učitaj još novosti