18. 11. 2017 - 15:13
O ovome bruji Engleska: Oba gola Arsenala u današnjem derbiju...
907
Shares
O ovome bruji Engleska: Oba gola Arsenala u današnjem derbiju neregularna?!

LONDONSKI DERBI

O ovome bruji Engleska: Oba gola Arsenala u današnjem derbiju neregularna?!

18. 11. 2017 - 15:13
0
Shares

Igrači i navijači Arsenala burno su proslavili oba gola protiv najvećih rivala Tottenhama u 12. kolu engleske Premier lige, dok su Spursi žestoko protestirali, smatrajući da ih je sudac Mike Dean teško oštetio prilikom golova.
 
Prvi gol Arsenal je postigao nakon, kako se čini, čistog starta Davinsona Sancheza nad prezimenjakom Alexisom na lijevoj strani. Ali, sudac je označio prekršaj. Ozil je iz slobodnjaka ubacio pred gol, gdje Shkodran Mustafi sjajno skače i šalje loptu glavom od stative u gol.
 
Osim tvrdnje da je start njihovog stopera bio čist, Spursi su također prigovarali da je Mustafi prilikom centriranja lopte bio u ofsajdu.

arsenal-ofsajd-mustafi

Ali, ne samo da im od toga nije bilo nikakve koristi, nego pet minuta kasnije Arsenal postiže novi sporan gol. Hector Bellerin je proigrao Alexandrea Lacazettea u prostor, a ovaj pobjegao odbrani Tottenhama i savršeno pred golom poslužio Sancheza. Čileanac loše prima loptu i čini se da mu bježi, ali nakon toga je zakucava pod prečku.

Opet su u Tottenhamu bijesni i tvrde da gol koji su primili nije smio biti priznat. Uvjereni su da je Lacazette primajući loptu od Bellerina bio u ofsajdu i da su suci u tom trenutku morali prekinuti akciju. 

pokit-eb484fced33f6d6dee921f3f7a4f9aca

Šta vi mislite o svemu ovome?

 

Učitaj još novosti