16. 11. 2017 - 12:30
Definitivno gori i od Balotellija i Arnautovića: Pivo i...
907
Shares
Definitivno gori i od Balotellija i Arnautovića: Pivo i roštilj draži su mi od novca, a Mancinija sam udario!

DANI OSVALDO

Definitivno gori i od Balotellija i Arnautovića: Pivo i roštilj draži su mi od novca, a Mancinija sam udario!

16. 11. 2017 - 12:30
0
Shares

Dani Osvlado (31) bivši je napadač Rome, Intera i Juventusa koji je karijeru odlučio prekinuti u rujnu prošle godine kako bi se mogao posvetiti - pjevanju!?

Imao je 30 godina kada je shvatio da mu se ne igra, iako je na stolu bila ponuda da se iz Boca Juniorsa vrati u Europu.

"Odlučio sam napustiti Bocu, bilo je previše glasina. Nisam mogao izaći, bojao sam se ljudi. Više nisam mogao igrati, iako je bilo ponuda iz Kine i europskih klubova koji su igrali Ligu prvaka", priča za Gazzettu Osvaldo pa dodao:

"Počeo sam mrziti ono što sam oduvijek volio! Nogomet zaslužuje respekt, no meni su draži od novca koji sam mogao zaraditi bili pivo i roštilj."

"U decembru me Sampaoli kontaktirao i želio me u Sevilli jer je trebao napadača. Rekao sam mu: 'Šefe, ali Cosquin rock festival je'. Odgovorio mi je: 'Zaboravio sam! Naravno, idi, ne želiš to propustiti'. Koja smo mi dva luđaka."

Osvaldo je u karijeri promijenio čak 12 klubova.

"Igrao sam u velikim klubovima. To ponekad uzimam zdravo za gotovo. Danas shvatam da sam imao sreće, ali ne nedostaje mi to. Vjerujte mi."

Inter je napustio nakon sukoba s trenerom Robertom Mancinijem.

"Udario sam ga nakon utakmice protiv Juventusa. Pitao sam ga: 'Želiš li tučnjavu?', a on mi je odgovorio: 'Nemoj to govoriti pred svima."

"Da me nije potjerao, izgubio bi autoritet. Tada sam otišao u njegov ured plačući, bilo me sram. On je veliki trener s dobrim karakterom."

Pa sad nakon svega recite: ima li koji luđi nogometaš od Osvalda?

Učitaj još novosti