16. 11. 2017 - 07:57
Veliko iznenađenje u Bavarskoj: Salihamidžićev prijatelj...
907
Shares
Veliko iznenađenje u Bavarskoj: Salihamidžićev prijatelj preuzima giganta na kraju sezone

BROJNI MEDIJI UVJERENI

Veliko iznenađenje u Bavarskoj: Salihamidžićev prijatelj preuzima giganta na kraju sezone

16. 11. 2017 - 07:57
0
Shares

Jupp Heynckes jasno je dao do znanja da na kraju sezone neće potpisati novi ugovor s Bayernom.

Ko će na klupu Bavaraca u sljedećih će nekoliko mjeseci odlučiti Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić.

Oni imaju jasno zacrtano kakav novi trener mora biti pa tako između ostalog mora tečno govoriti njemački, mora imati prepoznatljivi stil, ali i držati discplinu, te unijeti red i borbeni duh za momčad.

Sky Sport u tom opisu je prepoznao trenera Eintrachta i bivšeg hrvatskog selektora Niku Kovača. Kovač itekako dobro zna kako funkcioniraju stvari u Bayernu jer dvije je godine igrao za bavarskog giganta, a iz tog vremena traje i njegovo prijateljstvo sa Salihamidžićem.

Kovač je s Eintrachtom ove sezone na sedmom mjestu Bundeslige s 18 bodova iz 11 utakmica, a nedavno je izjavio je kako je sretan u Frankfurtu. Ipak, Nijemci su uvjereni da je vrijeme za korak više...

Konkurencija mu je strašna, spominju se Julian Nagelsmann, Thomas Tuchel, pa čak i Jürgen Klopp i Joachim Löw, ali njemački mediji su uvjereni da je baš Kovač idealan za Heynckesovog nasljednika. Hoće li to i biti, vrijeme će pokazati...

Učitaj još novosti