14. 11. 2017 - 21:55
Šest golova u Sankt Petersburgu: Rusi zaustavili "crvenu furiju"
907
Shares
Šest golova u Sankt Petersburgu: Rusi zaustavili

PRIJATELJSKI SUSRETI

Šest golova u Sankt Petersburgu: Rusi zaustavili "crvenu furiju"

14. 11. 2017 - 21:55
0
Shares

Efikasno je bilo u Sankt Petersburgu gdje su prijateljski dvoboj odigrale reprezentacije Rusije i Španije.

Goste je u rano vodstvo doveo Jordi Alba, a na 2:0 povisio je Sergio Ramos u 35. minuti kada je uspješno realizirao najstrožu kaznu.

Rusi su uspjeli smanjiti par minuta prije odlaska na odmor pogotkom Smolova te su u 51. minuti zahvaljujući golu Žirkova utakmicu vratili u egal.

Rezultat 2:2 nije dugo stajao na semaforu jer samo dvije minute kasnije s jedanaest metara ponovno je precizan Ramos, ali Španci su u 70. minuti ponovno dozvolili domaćinu da vrati stvari na početak kada još jednom poentira napadač Krasnodara Fedor Smolov koji je postavio konačnih 3:3.

Slovačka je u prijateljskoj utakmici igranoj na stadionu City Arena u Trnavi slavila minimalnu pobjedu protiv Norveške koja tijekom cijele utakmice niti jednom nije zapucala u okvir gola domaćina!

Niti Slovaci nisu bili puno efikasniji, a minimalnu pobjedu donio im je veznjak Celte Stanislas Lobotka u 93. minuti.

U susretu dvije reprezentacije koje nisu izborile plasman na Svjetsko prventsvo, Holandija je u Bukureštu slavila 3:0 pobjedu protiv Rumunjske.

Ekipa Dicka Advocaata tek je u drugom poluvremenu našla put do gola, a Pantilimonovu mrežu tresli su Depay u 47. minuti te Ryan Babel devet minuta kasnije, dok je Luuk De Jong u 81. minuti zabio treći i posljednji gol na utakmici. 

Učitaj još novosti