14. 11. 2017 - 18:01
Čilić upisao i drugi poraz u Londonu, u četvrtak protiv Federera
907
Shares
Čilić upisao i drugi poraz u Londonu, u četvrtak protiv Federera

ATP FINALS

Čilić upisao i drugi poraz u Londonu, u četvrtak protiv Federera

14. 11. 2017 - 18:01
0
Shares

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić izgubio je i drugi meč na ATP Finalsu, završnom turniru najboljih osam igrača svijeta.

Nakon poraza od njemačkog predstavnika Alexandera Zvereva na otvaranju turnira u Londonu, rođeni Međugorac nije uspio svladati niti Amerikanca Jacka Socka.

Deveti teniser svijeta slavio je u tri seta sa 7:5, 2:6 i 6:7(4) za dva i pol sata igre.

Čilić je osvojio prvi set u kojem su obojica na startu kiksala na svojim servisima, a Hrvat je u 12. gemu stigao do novog breaka za rješavanje prve dionice. U drugoj je dvaput izgubio svoj servis i Sock je dvostrukim breakom pobjegao na 5:1, a Čilić nije uspio iskoristiti dvije break lopte.

U odlučujućem trećem setu, Čilić je rano napravio break i stigao do prednosti od 3:0, ali u petom gemu je Sock vratio break zaostatka i izjednačio na 3:3. Više nije bilo breakova pa je pobjednik odlučen u tie-breaku u kojem je Čilić imao prednost 3:2 i 4:2, ali je to prokockao i Amerikanac stiže do prve meč lopte i sa 7:4 zaključuje današnju priču.

Ovo je bio njihov treći susret i treća pobjeda 25-godišnjeg Amerikanca.

Čilić sada u svojoj grupi B ima dva poraza, a treći meč igra u četvrtak protiv Švicarca Rogera Federera, koji večeras igra protiv Zvereva.

ATP Finals, drugo kolo, Grupa B:

Čilić - Sock 7:5, 2:6, 6:7(4)

Učitaj još novosti