13. 11. 2017 - 09:51
Španci otkrili: Neymarove suze su zbog dva dojučerašnja druga,...
907
Shares
Španci otkrili: Neymarove suze su zbog dva dojučerašnja druga, tačnije cinkaroša s 'Nou Campa'

DON BALON

Španci otkrili: Neymarove suze su zbog dva dojučerašnja druga, tačnije cinkaroša s 'Nou Campa'

13. 11. 2017 - 09:51
0
Shares

Neymar je zabio protiv Japana, ali se i rasplakao na konferenciji za medije brazilske reprezentacije. Tvrdi da su uzrok tome učestali natpisi da je nesretan u Parizu i da ima probleme s trenerom Emeryjem i saigračima.

"Stalno se vrte iste priče, to nije istina, boli me kad čitam, sve mi ide dobro u Parizu", rekao je bivši Barcin as kroz suze.

Uprkos tome, španski mediji ne odustaju. Naime, "Don Balon" piše da je Brazilac zapravo ljut na dojučerašnje saigrače i kolege, Piquea i Suareza.

Zapravo je uvjeren da su oni u poverljivom razgovoru novinarima pustili priču da se Neymar pokajao što je otišao s "Nou Campa" i da je svjestan da je načinio veliku grešku dolaskom u slabiju ligu.

List tvrdi da su suze u stvari tuga zbog izdaje prijatelja, tačnije bivših saigrača koji su njegove emocije odlučili podijeliti s javnosti. To mu je stvorilo i problem u Parizu, u samom klubu jer je dobio sve što je želio...

U međuvremenu, provlači se i priča da je Messi upozorio Brazilca da bi, u slučaju da ode u Real, narednog ljeta, ili u budućnosti, uvijek u svijetu fudbala bio doživljavan kao izdajnik i da se takve stvari ne rade.

Pitanje je da li će poslušati savjet starijeg kolege ili će zaista otići na "Santiago Bernabeu" i dodatno zagorčati život dojučerašnjoj ljubavi. Brojni svjetski mediji tvrde da je to zapravo samo pitanje trenutka...

Učitaj još novosti