12. 11. 2017 - 18:21
Mirko Filipović nastavlja karijeru u velikom stilu: Neće biti...
907
Shares
Mirko Filipović nastavlja karijeru u velikom stilu: Neće biti samo jedna, nego nekoliko borbi u Japanu!

CRO COP

Mirko Filipović nastavlja karijeru u velikom stilu: Neće biti samo jedna, nego nekoliko borbi u Japanu!

12. 11. 2017 - 18:21
0
Shares

Mirku Filipoviću, poznatijem samo kao Cro Cop, nije očito dosta ni Japana, ni borbi, niti ringa. 

Jučerašnja vijest o njegovom povratku, koja je prohujala web-prostorom, čak i nije vijest. Poglavito ne nova.

U međuvremenu oglasio Nobuyuki Sakakibara. Riječ je o čelniku japanske borilačke promocije Rizin. Iste one u kojoj je Cro Cop slavio u posljednjoj borbi 31. decembra 2016. Sakakibara je na društvenim mrežama objavio sljedeće:

“Pobjednik Rizin Grand Prixa 2016. Mirko Cro Cop vratit će se u Rizinov ring nakon godinu dana. Odlučio se boriti pred svojim voljenim japanskim navijačima još nekoliko puta prije umirovljenja. Dok ne objesi rukavice o klin, volio bi se boriti protiv poznatih suparnika. Pratite posljednje poglavlje Mirkove karijere.”

Ne bi, dakle, trebalo biti upitno hoće li se ili neće Cro Cop još boriti. Čak nije riječ ni o samo jednoj borbi, već su moguće dvije-tri. Vremenski otprilike sve do juna 2018. Dakako, uz pretpostavku savršenog zdravstvenog stanja, koje je desetak mjeseci nakon operacije hrskavice koljena i terapije matičnim stanicama, prema Mirkovim riječima, savršeno. Ili opet, kako je to Cro Cop rekao u posljednjem istupu za Sportske Novosti prije nekoliko sedmica.

- Sasvim normalno opterećujem koljeno, kao u najboljim danima. Pod punim opterećenjem. Sve je u redu. Preporučujem svima koji imaju probleme s koljenom, s hrskavicom, metodu ugradnje matičnih stanica - govorio je Mirko Filipović 23. oktobra.

Imena potencijalnih suparnika i tačan datum prve borbe zasad nisu otkriveni.

Učitaj još novosti