08. 11. 2017 - 13:27
McGregor: Samo sam jednom primio težak udarac u karijeri, a to...
907
Shares
McGregor: Samo sam jednom primio težak udarac u karijeri, a to nije bilo protiv Mayweathera!

GOSTOVAO U LATE SHOWU

McGregor: Samo sam jednom primio težak udarac u karijeri, a to nije bilo protiv Mayweathera!

08. 11. 2017 - 13:27
0
Shares

Conor McGregor gostujući u “The Late Showu” ponovno je progovorio o nastavku saradnje s UFC-om i planovima u sljedećem periodu. 

Dok fanovi čekaju njegov povratak u UFC, Irac se još oporavlja od svog prvog boksačkog meča protiv legendarnog Floyda Mayweathera Mlađeg. 

"Imam 29 godina i već sada sam se popeo vrlo, vrlo, vrlo visoko. Na sam vrh. I nije bilo lako. Uložio sam nevjerojatnu količinu teškog rada. Ono što ljudi ne vide su ratovi prije rata, na treninzima, samo kako bismo dobili jedan meč. Prošao sam kroz mnogo teških kampova koji su se nizali jedan za drugim. Ali i dalje sam, u odnosu na većinu drugih boraca, relativno tjelesno zdrav", tvrdi "Notorious".

Svjestan da se borci bave ovim sportom tek određeno vrijeme ako kasnije ne žele osjetiti posljedice borbi, McGregor objašnjava da nikada zapravo nije bio ozbiljnije ugrožen u borilištu, prenosi Fightsite.hr.

"Nikada nisam bio srušen. Jednom sam bio uzdrman. Tokom borbe protiv Mayweathera radilo se o umoru. Nisam bio uzdrman, nisam vidio zvijezde. Jedino sam bio uzdrman u jednoj situaciji i to protiv Diaza u prvom meču. Tako je, kako je. To je jedini težak udarac koji sam ikada primio. I dalje sam vrlo mlad za ovaj sport. Iako sam se na koncu popeo na vrh, i dalje sam prilično zdrav kada govorimo o povredama koje imaju drugi borci. Nastavit ću se boriti pa ćemo vidjeti gdje to ide", objašnjava UFC prvak.

UFC ili nešto drugo?

"U UFC-u držim nekoliko titula. Imam nekoliko izazivača koji pokušavaju stići na vrh i pokušavaju me pobijediti. Trenutačno smo u fazi pregovaranja. Vidjet  ćemo kako će to proći. Gotovo sigurno ću se natjecati ponovno i to narednih nekoliko godina", zaključuje Irac.

Učitaj još novosti