05. 11. 2017 - 10:24
EKSKLUZIVNO: Srbija dobila novog selektora, navijači su...
907
Shares
EKSKLUZIVNO: Srbija dobila novog selektora, navijači su oduševljeni

VELJKO PAUNOVIĆ

EKSKLUZIVNO: Srbija dobila novog selektora, navijači su oduševljeni

05. 11. 2017 - 10:24
0
Shares

Veljko Paunović novi je selektor Srbije.

Novosti su danas ekskluzivno objavile informaciju da je trener MLS kluba Chicago Fire želja predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, ali i većeg dijela navijača fudbalske reprezentacije Srbije.

40-godišnji stručnjak je jučer doputovao iz Chicaga u Beograd i započeo pregovore sa čelnicima FSS-a o preuzimanju A tima koji je prije nepunih mjesec dana izborio direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedećeg ljeta.

"Ne mogu ništa da pričam o kontaktima sa FSS jer ih nije ni bilo. Imam aktuelan ugovor sa Chicago Fireom, sezona u MLS ligi je upravo završena i sada pravim planove za novu takmičarsku godinu pošto smo ispali iz play-offa", bilo je sve što je Paunović rekao za Novosti prije nekoliko dana kada se, kako tvrde u ovom listu, spremao na put za Beograd.

Paunovićev najveći trenerski uspjeh dogodio se u junu 2015. godine kada je postao prvak svijeta sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu. Tada su u ekipi Orlića dominirali Andrija Živković, Sergej Milinković Savić, golman Predrag Rajković i drugi. Veoma brzo, već po povratku reprezentacije sa azijske turneje, a kojoj će u u ulozi vršioca dužnosti selektora biti Mladen Krstajić, na klupu Orlova bi trebao sjesti Paunović i tako ispuniti svoju želju od prije dve godine da vodi i seniorski tim svoje zemlje.

Učitaj još novosti