03. 11. 2017 - 16:46
REAL UDARIO BARCU TAMO GDJE NAJVIŠE BOLI Perez kupuje igrača...
907
Shares
REAL UDARIO BARCU TAMO GDJE NAJVIŠE BOLI Perez kupuje igrača zbog kojeg Katalonci noćima ne spavaju

COUTINHO

REAL UDARIO BARCU TAMO GDJE NAJVIŠE BOLI Perez kupuje igrača zbog kojeg Katalonci noćima ne spavaju

03. 11. 2017 - 16:46
0
Shares

Barceloni bi zimski prijelazni rok mogao biti posljednja prilika da dovede Philippea Coutinha po relativno prihvatljivoj cijeni jer sve je izglednije kako bi na ljeto odšteta mogla prerasti iznos od 150 miliona eura koliko su u katalonskom klubu spremni ponuditi.

Prema saznanjima Mundo Deportiva, i Real Madrid spreman se uključiti u utrku za dovođenjem brazilskog napadača kako bi, između ostalog, omeo 'operaciju Coutinho' koju Barcelona provodi od ljeta kada im je čitav niz ponuda odbijen od strane Liverpoola. 

Kraljevski klub već je kontaktirao čelnike Liverpoola kako bi se raspitao oko statusa ugovora igrača koji je u ovoj sezoni odigrao devet utakmica u kojima je postigao četiri gola. Vjeruje se da je Realu najveća prednost plan da napadača u svoju svlačionicu preseli tek od ljeta čime bi ga Klopp imao na raspolaganju u pokušaju da do kraja sezone izbori vrh Premier lige.

Coutinho se nalazi i na listi želja PSG-a koji bi ga mogao dovesti jedino pod uvjetom da proda nekolicinu igrača s visokim primanjima, što se prvenstveno odnosi na Draxlera i Di Mariju.

Učitaj još novosti