31. 10. 2017 - 15:45
BRAZILAC NEĆE DUGO OSTATI U PARIZU: Neymar već pregovara o...
907
Shares
BRAZILAC NEĆE DUGO OSTATI  U PARIZU: Neymar već pregovara o novom transferu koji će šokirati svijet

DON BALON

BRAZILAC NEĆE DUGO OSTATI U PARIZU: Neymar već pregovara o novom transferu koji će šokirati svijet

31. 10. 2017 - 15:45
0
Shares

Nije dugo trebalo da se pojave vijesti kako Neymar nije sretan u PSG-u. Već prije nekoliko dana španski Sport je pisao kako je Neymar zažalio odlazak iz Barcelone te kako mu se ne sviđa život u Parizu, kao ni metode treninga Unaia Emeryja. Danas već dolazi nova priča.

neymar

Tako je španski nogometni tabloid Don Balon donio kako je Neymaru jasno da od povratka u Barcelonu neće biti ništa te je aktivirao mogućnost odlaska u Real što nije teško kada se zna da je Neymarov otac insistirao da njegov sin ode u 'Kraljevski' klub, a ne u Barcu.

Sada je, navodno, kontakt ponovo uspostavljen, a Florentinu Perezu je jasno kako će ubrzo trebati pronaći zamjenu za Cristiana Ronalda, a veću zvijezdi od Neymara teško će naći.

Don Balon ide toliko daleko da kaže kako je već uspostavljen pakt između Neymara i Pereza. Tako će Brazilac u PSG-u sigurno ostati neko vrijeme i pokušati doći do naslova Lige prvaka te Zlatne lopte za sebe, a ako mu to ne uspije u sljedećoj sezoni-dvije, onda bi napravio sve da prijeđe u Real.

Ostaje nam samo da vidimo, a vjerovatnoća je izgleda poprilično velika...

Učitaj još novosti