26. 10. 2017 - 13:35
NAPOKON DOKAZ Najveća 'muljaža' u historiji boksa: Mayweather...
907
Shares
NAPOKON DOKAZ Najveća 'muljaža' u historiji boksa: Mayweather i McGregor prevarili su sve!

ČLAN KUĆE SLAVNIH OTKRIVA

NAPOKON DOKAZ Najveća 'muljaža' u historiji boksa: Mayweather i McGregor prevarili su sve!

26. 10. 2017 - 13:35
0
Shares

Najskuplji borilački spektakl svih vremena, bokserski meč Floyd Mayweathera i Conor McGregora, bio je "velika muljaža". Tako barem tvrdi stanovnik bokserske Kuće slavnih Jim Lampley. 

Maime, stručni komentator smatra da je i više nego očigledno da je Mayweather pustio Ircu prve tri runde te da je dozvolio da meč ode do 10. runde čisto zbog navijača.

"Mayweather nije u penziji. Zašto bi bio? Pa kreirao je najveću muljažu u historiji borilačkih sportova", otkriva Lampley za TMZ.

"Pustio je Conoru tri runde kako bi MMA svijet imao o čemu pričati, a onda je meč pustio do 10 runde. Sve je to namještaljka. Vjerujem da postoji još budala na ovom svijetu koji će dozvoliti da Floyd zaradi novih 150 miliona ili više", dodao je.

Novinar ga je potom pitao je li siguran da je pustio prve tri runde: "O, da. Naravno. To je bilo i više nego očito", odgovorio je s velikom sigurnošću, nakon čega je novinar TMZ-a pitao: "Mislite li da će Mayweather riskirati stopostotni učinak u karijeri zbog novog povratka?"

"Riskirati? Riskirati? Jesi li upravo povezao riječ rizik s Floyd Mayweatherom? Tu nema nikakvog rizika."

Učitaj još novosti