26. 10. 2017 - 12:51
ŠOKANTAN POTEZ SCHUMACHEROVE PORODICE: Objavili fotografije...
907
Shares
ŠOKANTAN POTEZ SCHUMACHEROVE PORODICE: Objavili fotografije Michaela snimljene uoči nesreće, navijači ogorčeni

NIKO NE ZNA ŠTA SU ŽELJELI S OVIM

ŠOKANTAN POTEZ SCHUMACHEROVE PORODICE: Objavili fotografije Michaela snimljene uoči nesreće, navijači ogorčeni

26. 10. 2017 - 12:51
0
Shares

Slavni vozač Formule 1 Michael Schumacher od decembra 2013. godine i nesreće u kojoj je zadobio teške povrede, nalazi se van svakog domašaja javnosti.

Njegova porodica čini sve kako bi sačuvala privatnost, pa niko ne zna kakvo je zaista Schumijevo trenutno zdravstveno stanje. Iako se dosta toga nagađalo.
 
Fanovi sedmerostrukog prvaka svijeta su ipak ogorčeni zbog takvog ponašanja Schumijeve porodice. 
 
Dodatno ogorčenje izazvao je postupak porodice koja je na službenoj stranici velikana Formule 1 objavila fotografije Michaela snimljene 2013. godine uoči nesreće.

Naime, bivši vozač Benettona, Ferrarija i Mercedesa je pozirao za jedan čuveni magazin u kaubojskom šeširu i kožnoj jakni.

1

2
 
Takav postupak porodice izazvao je lavinu negativnih komentara Michaelovih fanova, koji i dalje čekaju tačne informacije o njegovom zdravstvenom stanju.
 
"Ne razumijem porodicu koja postavlja takve fotografije, ali ništa ne objavljuje o njegovom zdravstvenom stanju", samo je jedan je od komentara navijača.

3

4
"Fanovi moraju biti obaviješteni kako mu je. On je osoba od javnog interesa i ima mnogo ljudi koji ga vole", pojasnio je drugi navijač.

Svi se slažu oko jednog - imaju pravo znati kako je vjerovatno najbolji vozač u historiji Formule 1.

Učitaj još novosti