26. 10. 2017 - 15:50
Mayweather u problemima zbog kojih mora ponovo u ring: Naredni...
907
Shares
Mayweather u problemima zbog kojih mora ponovo u ring: Naredni rival bit će apsolutno spektakularan

LEGENDA U DUGOVIMA

Mayweather u problemima zbog kojih mora ponovo u ring: Naredni rival bit će apsolutno spektakularan

26. 10. 2017 - 15:50
0
Shares

Legenda boksa, Floyd Mayweather, nalazi se u ogromnim problemima. Američki mediji saznali su iz dobro upućenih izvora kako jedan od najvećih boksera svih vremena ima ogromnih financijskih problema i da bi ga to uskoro ponovo moglo vratiti u ring.

Mayweather samo za porez iz 2015. godine duguje 22 miliona dolara, ali navodno i to nije sve. Poznato je da je Floyd veliki potrošač, imao je velike probleme s poslovanjem firmi koje su u njegovom vlasništvu i to mu je navodno stvorilo veliki minus.

Iako je za meč protiv Conora McGregora inkasirao 300 miliona dolara, to mu nije dovoljno za život nakon što isplati sva dugovanja koja ima. Zbog toga se već javljaju i bokseri koji Floyda žele u ringu. Jedan od njih je Amir Khan koji godinama pokušava da izazove Moneya, ali mu ovaj nikada nije odgovorio pozitivno.

Da li će muka natjerati Mayweathera da se ponovo vrati u ring, ostaje nam da vidimo, ali sigurno je da će eventualni povratak dočekati spreman jer svakodnevno trenira i održava formu. Mayweather je u profesionalnoj karijeri na omjeru od 50-0.

Učitaj još novosti