23. 10. 2017 - 22:50
“Back stage” snimka otkriva McGregorovo kabadahijsko ponašanje...
907
Shares
“Back stage” snimka otkriva McGregorovo kabadahijsko ponašanje neprimjereno sportisti

FIGHTSITE

“Back stage” snimka otkriva McGregorovo kabadahijsko ponašanje neprimjereno sportisti

23. 10. 2017 - 22:50
0
Shares

Donald Cerrone je trebao biti najveća zvijezda UFC Fight Night priredbe u poljskom Gdansku, no nije imao “nikakve šanse” protiv Conora McGregora. Irska super zvijezda, koja se pojavila u svojstvu prijatelja i klupskog kolege Artema Lobova, uzeo je sva svjetla pozornice, a na čitavom eventu se ponašao baš poput razmažene holivudske zvijezde.

To se može jasno iščitati iz kadrova koji su se pojavili na YouTube kanalu, a koji otrkivaju McGregorovo ponašanje u “back stageu” tokom eventa. Irac iz ruku nije ispuštao čašu žestokog pića te je s njom hodao i pored kaveza, što svakako nije dopušteno apsolutno nikome osim njega. Činio se prilično alkoholiziran već na početku priredbe prema gestama, “vrištanju” i gestikulaciji.

Pravi skandal je izbio tek kada je umjesto da sjedi u svojoj VIP stolici u prvom redu, hodao oko kaveza za vrijeme meča Lobov vs. Fili te je svom pulenu davao savjete, kao da mu je trener. Sudac Goddard je s pravom odlučio reagovati te je upozorio McGregora da se udalji jer nije “cornerman”.

Dojam je kako je UFC potpuno izgubio “nadzor” i “kontrolu” nad McGregorom koji se na priredbi ponašao kao neki lokalni šerif kojem nitko ništa ne može.

Kako se McGregor ponašao na priredbi u Gdansku, pogledajte u vrlo zanimljivom videu:

Učitaj još novosti