21. 10. 2017 - 07:48
Senzacija iz susjedstva: Mirko Filipović se vraća u ring i to...
907
Shares
Senzacija iz susjedstva: Mirko Filipović se vraća u ring i to na najdražem turniru

NAJAVIO MOGUĆNOST POVRATKA

Senzacija iz susjedstva: Mirko Filipović se vraća u ring i to na najdražem turniru

21. 10. 2017 - 07:48
0
Shares

Velika vijest stiže nam iz susjedstva - Cro Cop se vraća! Iako je već nekoliko puta prekidao penziju i vraćao se borbama, a prošle zime rekao da je ovaj put zauvijek završio karijeru, Mirko Filipović objavio je mogućnost novog povratka.

Svjetska MMA legenda oporavila se od teške povrede i spremna je boriti se već do kraja ove godine.

"Trenutno nema ništa novo. Ranije sam rekao da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom, ali od toga nema ništa jer je on izgubio meč kojeg je trebao dobiti", rekao je Mirko gostujući na Novoj TV, pa na pitanje o povratku u ring rekao:
 
"Imam nekoliko ponuda, s više strana me zovu, ali odlučio sam se za Japan. Čim bude novosti, objavit ću. Planira se event u Japanu za Novu godinu, to je tradicionalni novogodišnji spektakl, ali još ništa nije dogovoreno pa ne mogu ništa više reći".
 
Podsjetimo, Mirko je u januaru, nakon osvajanja Rizinovog Grand Prixa, objavio: "Ovo je definitivno moj zadnji turnir i kraj moje karijere. Znam da sam već najavljivao kraj, ali ovo je definitivno. Što se tiče sporta, dao sam svoje", rekao je Mirko, ali ipak ostavio prostora za još jedan nastup.

"Eventualno dolazi u obzir jedan oproštajni meč, ukoliko uspijem sanirati koljeno s kojim imam velikih problema. Isključivo, naravno, u Japanu pred praktično svojom publikom", rekao je tada Cro Cop.
 
Sada tvrdi da je povreda stvar prošlosti...

"Uspio sam sanirati koljeno, bio sam među prvima u Hrvatskoj kojima su transplantirane matične stanice u koljeno. Narasla mi je nova hrskavica, to je nevjerojatno! Budućnost medicine", poručio je Filipović.

Učitaj još novosti