19. 10. 2017 - 15:11
Otkriven razlog dolaska Barcinog direktora u Madrid: Ovo je...
907
Shares
Otkriven razlog dolaska Barcinog direktora u Madrid: Ovo je već spektakularno!

ŠPANSKI LISTOVI TVRDE

Otkriven razlog dolaska Barcinog direktora u Madrid: Ovo je već spektakularno!

19. 10. 2017 - 15:11
0
Shares

Mnogi su u čudu ostali kada su tokom meča Lige prvaka između Reala i Tottenhama u svečanoj loži "Santiago Bernabeua" ugledali sportskog direktora Barcelone Roberta Fernandeza.

Španski mediji su sada i odgonetnuli misterozni posjet. Naime, oni tvrde da je Fernandez zapravo posmatrao igrače Spursa koji se već izvjesno vrijeme nalaze na meti katalonskog kluba, Harry Kanea i Christian Eriksena.

ozil-kane

Kane, koji je nedavno ponio kapitensku traku reprezentacije Engleske, trenutno je jedan od najboljih napadača na svijetu i dečko o kome se uveliko priča u fudbalskim krugovima.

Njegove igre već prati Real Madrid, koji je spremio 150 miliona eura da ga dovede sljedećeg ljeta, a sad je u igri i najveći rival Madriđana Barcelona, koja također želi da ga vidi u svojim redovima.

dele-alli-christian-eriksen-1

Nešto manje u žiži je Eriksen, ali ako nastavlja da pruža partije kao protiv "kraljevskog" kluba sasvim sigurno će pored Barce biti želja još nekih vrhunskih evropskih klubova. Danac bi se, prema mnogim stručnjacima, odlično uklopio na "Nou Camp". 

Učitaj još novosti