20. 10. 2017 - 10:50
PEREZU SE NE PIŠE DOBRO: Jedan odbio da ide iz Reala, drugi bi...
907
Shares
PEREZU SE NE PIŠE DOBRO: Jedan odbio da ide iz Reala, drugi bi i otišao, ali njega ne pušta Ronaldo!

BURNO U MADRIDU

PEREZU SE NE PIŠE DOBRO: Jedan odbio da ide iz Reala, drugi bi i otišao, ali njega ne pušta Ronaldo!

20. 10. 2017 - 10:50
0
Shares

Real Madrid silno želi Harry Kanea, ali svakako da suma od 200 miliona ne djeluje realno. Čak se priča da su Kraljevi željeli da ubace u posao i Garetha Balea, ali se Velšanin samo nasmijao, ne pada mu na pamet da se vrati u bivši klub.

Uostalom nije baš jasno kako bi mu Tottenham isplaćivao toliki novac, pored jasno definisane platne strukture u klubu. Novi kapiten Engleske, Kane bi mogao da zatraži transfer, jasno je da bi mogao da dobije i troduplu platu u većem klubu, ali s druge strane, Tottenham nikako ne bi mogao naći adekvatnu zamjenu.

Šuška se da je Real spreman da se odrekne Benzeme iako je Francuz produžio ugovor, ali tu je kočnica Cristiano Ronaldo koji nikako ne želi da se odrekne svog najboljeg prijatelja i saigrača u timu. Ujedno i igrača koji mu je pripremio najviše golova.

benzema

Benzema je pod konstantnim pritiskom navijača i medija, dao je mizerna dva gola ove sezone, ispromašivao se u nekoliko utakmica, navijači su ljuti i smatraju da je Zidane pogrešio što je pustio Moratu i ostavio Francuza.

On bi možda i želio na Otok, dugo se priča o Arsenalu, ali čini se da ni Tottenham ne bi prihvatio novac i Benzemu u zamenu za Kanea, jer Francuz ima 29 godina i mnogi vjeruju da je već odigrao najbolje sezone u karijeri.

Učitaj još novosti