19. 10. 2017 - 08:15
SENZACIJA NA POMOLU Zvijezda Uniteda uhvaćena dok je napuštala...
907
Shares
SENZACIJA NA POMOLU Zvijezda Uniteda uhvaćena dok je napuštala hotel gdje su smješteni Parižani

MAROUANE FELLAINI

SENZACIJA NA POMOLU Zvijezda Uniteda uhvaćena dok je napuštala hotel gdje su smješteni Parižani

19. 10. 2017 - 08:15
0
Shares

Do subote stvari su za Manchester Unitedu bile prilično jednostavne ove sezone, a loš nastup protiv Liverpoola nije podstakao novinare da počnu ispitivati Josea Mourinha, da li je postavka igrača bila prava, da li je došlo do pada forme i slično.

Ali iimaju razlog za to. Remi protiv Liverpoola donio je jedan bod Crvenim đavolima koji sada imaju 20 poena nakon osam ligaških utakmica što znači da su izjednačili rekord kluba za najbolji start u sezoni Premier lige. Isti broj bodova nakon osam utakmiac imali su i u sezonama 2011/12. i 1999/00.

United je također dobro krenuo u Ligi prvaka gdje je pobijedio u prva tri meča grupe nakon trijumfa nad Benficom na "Luzu". Međutim, u Portugalu nije bilo Marouane Fellainija.

fellaini-united

Belgijanac je trenutno povrijeđen, a istu večer je viđen u svojoj domovini, što je pomalo iznenađujuće, jer obično i povrijeđeni igrači putuju s ostatkom tima. On je u Belgiji  snimljen u posjeti hotelu u kojem borave nogometaši PSG-a čekajući susret protiv Anderlechta.

Pojedini mediji tvrde da je Fellaini tamo kako bi pregovarao oko transfera, što je sada teško povjerovati. Veća je vjerovatnoća da je otišao posjetiti prijatelje kojih ima mnogo u ekipi PSG-a.

psg-draxler

Bivši igrač Evertona igrao je u odličnoj formi ove sezone prije nego što je zadobio povredu koljena tijekom nastupa za reprezentaciju Belgije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine i vjerovatno će biti odsutan s terena još još nekoliko sedmica.

Učitaj još novosti