16. 10. 2017 - 11:00
James Rodriguez šokirao planetu: Nije se snašao u Bayernu, evo...
907
Shares
James Rodriguez šokirao planetu: Nije se snašao u Bayernu, evo gdje je odlučio odseliti u januaru!

BILD

James Rodriguez šokirao planetu: Nije se snašao u Bayernu, evo gdje je odlučio odseliti u januaru!

16. 10. 2017 - 11:00
0
Shares

Vezni igrač Real Madrida na posudbi u Bayernu, James Rodriguez, nakon odlaska Carla Ancelottija iz njemačkog prvaka, u otvorenoj je potrazi za novim angažmanom. 

Zvijezda kolumbijske reprezentacije muči se s formom sve od kako je nakon čudesno odigranog SP-a u Brazilu 2014. došao u kraljevski klub. Tamo se, nakon relativno dobrih partija pod Ancelottijem, dolaskom Zidanea potpuno izgubio, ispavši iz svih rotacija Los Blancosa. U nadi kako će mu ujedinjenje sa bivšim šefom pomoći, prelazi u Bayern, no odlaskom Talijana čini se da je zapečaćena i njemačka epizoda najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva.

Potraga za novom destinacijom je otpočela, a ovih se dana u priči oko 26-godišnjaka spominju i moguće prekooceanske destinacije. Naime, kako piše njemački Bild, za Rodrigueza su navodno zainteresirane dvije MLS momčadi - Orlando City i New York City. Obje momčadi traže novog kreativca nakon odlaska njihovih najvećih zvijezda - Kake iz Orlanda te Pirla iz New Yorka.

Ipak, teško je povjerovati kako će se još relativno mladi i perspektivni James odlučiti za odlazak na mjesto gdje se završavaju nogometne karijere.

Učitaj još novosti