15. 10. 2017 - 19:41
Veliki čovjek: Mandžukić poklonio vatrogascima opremu od 20...
907
Shares
Veliki čovjek: Mandžukić poklonio vatrogascima opremu od 20 hiljada eura

DONACIJA DVD SUPETRU

Veliki čovjek: Mandžukić poklonio vatrogascima opremu od 20 hiljada eura

15. 10. 2017 - 19:41
0
Shares

Da je Mario Mandžukić istinski patriot poznato je već dugo vremena. Osim što redovno 'gine' u dresu reprezentacije za koju nastupa i povrijeđen, često se ističe i nefudbalskim stvarima kako bi pomogao Hrvatskoj.

Sve je oduševio pojavljivanjem u poplavljenom slavonskom selu Gunji 2014. kada je iskrcao šest tona namirnica kako bi pomogao stradalima u poplavi.

Ovog ljeta Dalmaciju su nažalost zahvatili strašni požari što je Marija posebno pogodilo. Odmah se javio putem Instagrama, a da ne ostane sve na riječima, pobrinuo se donacijom DVD Supetru, piše braconline.com.hr.

Naime, Mandžo im je poklonio profesionalnu vatrogasnu opremu za trideset vatrogasaca ukupne vrijednosti od 20 hiljada eura.

- Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama - rekao je predsjednik supetarskog DVD-a Nikica Maričić.

U znak zahvalnosti vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima nositi njegov broj s dresa na leđima uz poruku: "Mario, hvala, s tobom na leđima sve je lakše".

I baš nakon snimanja fotografije vatrogasci su zaprimili dojavu o požaru kod Sutivana pa su zajedno sa kolegama iz Podstrane odmah dobili prigodu za isprobavanje Mandžine donacije. Požar su na koncu uspješno ugasili, piše braconline.com.hr.

Učitaj još novosti