24. 09. 2017 - 11:04
Trener Rome: Kod Edina Džeke vidim nešto što ranije nije...
907
Shares
Trener Rome: Kod Edina Džeke vidim nešto što ranije nije radio, odgovorio je na pravi način

EUSEBIO DI FRANCESCO

Trener Rome: Kod Edina Džeke vidim nešto što ranije nije radio, odgovorio je na pravi način

24. 09. 2017 - 11:04
0
Shares

Roma je s 3:1 pobijedila Udinese, a trener Eusebio Di Francesco tvrdi da ekipa pobjeđuje jer su igrači spremni na terenu napraviti ono što on traži od njih.

"Još  je rano suditi o mom radu, ali u momčadi osjećam više samouvjerenosti. Igrači s više strasti odrade ono što želim. Vidljiva je spremnost na žrtvu s obje strane terena, posebno kod Edina Džeke i Radje Nainggolana. A Stephan El Shaarawy je idealan napadač za moj sistem", rekao je Di Francesco nakon utakmice, a onda se još jednom morao osvrnuti na nesuglasice s Džekom koji je kritikovao sistem igre u kojemu je on prilično izoliran na terenu.

"Ono što smo rekli ostaje među nama. Ponašanje igrača kada je bez lopte daje dodatnu vrijednost u kvaliteti, Džeko to trenutno radi i ispunjava ono što sam tražio od njega." 

"U gradu poput Rima će uvijek postojati skepticizam, a oni koji ne gledaju naše treninge još manje mogu razumjeti. Ja imam nešto iskustva i vjerujem u ono što tražim od igrača. A kada dečki to i prihvate, onda sve postaje puno jednostavnije. Igrač je spreman na rad onda kada vjeruje u ono što mu ti pokazuješ", završio je trener Rome.

Učitaj još novosti