23. 09. 2017 - 13:26
Zidane kratko i jasno: Dovedite mi njega!
907
Shares
Zidane kratko i jasno: Dovedite mi njega!

ŽELI SADIO MANEA

Zidane kratko i jasno: Dovedite mi njega!

23. 09. 2017 - 13:26
0
Shares

Real Madrid zaostaje za Barcelonom sedam bodova, novi kiks opet bi uzdrmao španskog i evropskog prvaka, a za utakmicu protiv Alavesa (subota, 16.15) Zinedine Zidane opet nema 'pola momčadi'.

JE LI ON NOVA ZLATNA KOPAČKA?! Nemilice trpa i dokazuje da je avantura u Chelseaju bila samo trenutak slabosti

 

Nakon brojnih problema, s pravom se stiče utisak da bi Realu trebalo jedno kvalitetno pojačanje. Tako se na radaru Kraljeva našao najbolji igrač Liverpoola u ovoj sezoni, Senegalac Sadio Mane.

Brzonogi ofanzivac Redsa je u odsustvu Coutinhoa preuzeo lidersku rolu u ekipi, postigao je tri gola u Premijer ligi, ali je napravio veliki kiks protiv Cityja, kada je neoprezno išao na loptu i kopačkom po licu zakačio golmana Građana Edersona, što je rezultovalo direktnim crvenim kartonom i suspenzijom na tri utakmice.

Mane bi definitivno bio idealno pojačanje za četu Zinedina Zidana, ali je pitanje koliko je realno da Senegalac napusti "Anfield", posebno kada se prisjetimo kako je uprava Liverpoola uporno odbijala ponude Barselone za Coutinhoa, pa je jasno da će se isto tako veoma teško odreći i Manea.

Međutim, Zizou ima veliku želju da ga vidi u svojim redovima, a na potezu je Florentino Perez koji je dokazani mag za komplicirane transfere.

Učitaj još novosti