23. 09. 2017 - 08:45
GOTOVO JE Cavani pred transferom snova, a na 'Park prinčeva'...
907
Shares
GOTOVO JE Cavani pred transferom snova, a na 'Park prinčeva' stiže jedan od najboljih igrača svijeta

SANCHEZ NA METI BOGATIH ŠEIKA

GOTOVO JE Cavani pred transferom snova, a na 'Park prinčeva' stiže jedan od najboljih igrača svijeta

23. 09. 2017 - 08:45
0
Shares

Situacija u Parizu i dalje je prepuna tenzija, ali Edinson Cavani zna da će uskoro to postati neizdrživo. Naime, sada Urugvajca optužuju da koristi ovu situaciju kako bi ostvario snove!

Cijenjeni "L'Equipe" tvrdi da se Neymar izvinio bivšem napadaču Napolija i saigračima u svlačionici zbog svog ponašanja, ali situacija je ostala izuzetno napeta.

Riječ je o tome da Urugvajac sada silno želi otići, jer je uvjeren da će biti sve gore, da se Neymar okružio prijateljima i navodno je sam Brazilac tražio da Cavani ode.

Interesenata ima, ali je Cavanijev cilj poznat godinama, Real Madrid. On svim silama želi među Kraljeve, san mu je da igra za španskog prvaka i pokušaće sve ne bi li već u januaru stigao u Madrid.

Procurilo na koji način se Neymar izvinio Cavaniju: Zbog ovog je pokupio sve simpatije u Francuskoj

PSG će sigurno tražiti ogromno obeštećenje, ali neće rizikovati nezadovoljstvo u ekipi, tim prije što imaju odličnu opciju. Naime, nagađa se da će Parižani pokušati dovesti Alexisa Sancheza i to ispred nosa Pepu Guardioli već u zimskom prijelaznom roku.

Šeici su spremni ponuditi novac Arsenalu, Arsene Wenger upravo priželjkuje da Čileanca proda van Premiershipa, a sigurno je da Sanchez može dobiti veću platu na "Parku prinčeva".

To bi značilo i promjenu same formacije, jer bi Mbappe postao centralni napadač, a Alexis i Neymar bi ordinirali po krilima. Nije loše, uopšte.

Cavani je istina potpisao novi ugovor s PSG-om, Real bi ga platio oko 70 miliona eura, a vjeruje se da bi mogao igrati s Benzemom u tandemu.

Naime, riječ je o veoma zahvalnom fudbaleru koji može pomoći timu na više pozicija i u više formacija. Skoro pa savršen rekli bismo.

cavani-dokrajcio-barcelonu-221849-225098-big

Real nije jedina opcija, ali je Cavanijeva velika želja. Šta će biti od svega vidjećemo, sada neki mediji spekulišu da Cavani samo koristi situaciju da ode iz Pariza u klub svojih snova, čak mu ni novac nije toliko bitan, pristao bi na nekoliko miliona manju platu, samo da se dokopa "Santiago Bernabeua".

Učitaj još novosti