13. 09. 2017 - 22:47
Sevilla otkinula bod Liverpoolu, Shakhtar priredio iznenađenje...
907
Shares
Sevilla otkinula bod Liverpoolu, Shakhtar priredio iznenađenje večeri

LIGA PRVAKA

Sevilla otkinula bod Liverpoolu, Shakhtar priredio iznenađenje večeri

13. 09. 2017 - 22:47
0
Shares

Danas je nastavljeno 1. kolo Lige prvaka, a u skupinama E i F bilo je zanimljivih rezultata. Liverpool je odigrao tek 2-2 sa Sevillom na Anfieldu, dok je Maribor osvojio zlata vrijedan bod u susretu sa Spartakom. U grupi F Manchester City je pregazio Feyenoord na gostovanju sa 4-0,  a Shakhtar je priredio iznenađenje večeri savladavši Napoli sa 2-1.

Grupa E

Liverpool - Sevilla 2:2

Gosti su bolje otvorili te su poveli već u petoj minuti kada Dejan Lovren nije najbolje reagirao i očistio loptu pred golom, što je iskoristio Ben Yedder i donio vodstvo gostima.

To je probudilo redse koji u 21. minuti stižu do izjednačenja golom Firmina nakon dodavanja Morena. Do potpunog preokreta Liverpool je stigao u 37. minuti kada uz dosta sreće iz daljine zabija Salah. Redsi su u 42. minuti mogli prelomiti utakmici, ali Firmino promašuje jedanaesterac.

I u nastavku je Liverpool ima nekoliko prilika da riješi utakmicu, no nisu uspjeli, a kažnjeni su u 72. minuti kada je Correa zabio nakon lijepe akcije Seville.

Spomenimo da se Philippe Coutinho vratio na teren u dresu redsa, priliku je dobio od 76. minute umjesto Cana.

Maribor - Spartak 1:1

Maribor i Spartak su odigrali 1:1. Gosti su vodili od 59. minute kada je iz odbijanca pogodio Samedov, a bod je Slovencima donio Bohar lijepim potezom u 85. minuti. 

Grupa F

Feyenoord - Manchester City 0:4

Manchester City nije imao problema u Rotterdamu kod Feyenoorda, slavili su 4:0. Poveli su u 2. minuti spretnim golom Stonesa, da bi u 10. Aguero povisio na 2:0. U 25. minuti već je bilo 3:0, a strijelac je bio Gabriel Jesus. Konačni rezultat drugim golom postavio je Stones u 63. minuti.

Šahtar - Napoli 2:1

Šahtar je krenuo pobjedom protiv Napolija 2:1. Rudari su poveli u 15. minuti preko Taisona, da bi vodstvo udvostručio Ferreyra u 58. minuti. Poraz Napolija ublažio je tek Milik iz jedanaesterca u 72. minuti. 

Učitaj još novosti