13. 09. 2017 - 12:15
Mayweatherov prvi javni istup: "Znao sam da će McGregor biti...
907
Shares
Mayweatherov prvi javni istup:

POTPUNO ISKREN

Mayweatherov prvi javni istup: "Znao sam da će McGregor biti mrtvac koji hoda"

Sport.ba/Fightsite.hr
13. 09. 2017 - 12:15
0
Shares

Floyd Mayweather se prvi put nakon meča protiv Conora McGregora pojavio u medijima. Legendarni bokser je gostovao u šou Stevea Harveyja, a među ostalim je govorio i o dvoboju protiv UFC prvaka koji se održao 26. avgusta u Las Vegasu.

ON STVARNO NIJE NORMALAN: Pogledajte šta Mayweather radi deset dana nakon čuvene pobjede

Upitan je li se čuo s Conorom McGregorom nakon meča, Mayweather je odgovorio negativno, a na čestitke voditelja na nevjerovatnih 50-0 u profi ringu, "The Money" odgovara:

"Julio Cesar Chavez je u jednom trenutku pobijedio u 70 profesionalnih mečeva zaredom. Ali mi ne znamo ko su ti bokseri bili koje je pobijedio. Ali on je legenda i nikada nije pobjeđen. Ne želim nikoga omalovažiti ko je postigao više od mene u svijetu boksa".

"Bez ljudi, mi kao sportisti i zabavljači, ti kao voditelj, ne bi bili ništa bez fanova. Zato ih cijenim", dodao je.

Ponovo je ponovio da je razliku u meču protiv McGregora činilo iskustvo i taktika.

"Nismo razgovarali. Imali smo razmiricu i riješili smo je. Smatram da sam bio bolji čovjek u tom meču. Imali smo plan, znao sam da je naviknut na mečeve od 25 minuta. Kada bi prošao tih 25 minuta, znao sam da je praktički mrtvac koji hoda".

NAJVEĆI U POVIJESTI? Stari mu je bio diler, majka ovisnica, a on postao najrazmaženiji sportaš svijeta

 

"Moje tijelo je stiglo do kraja, napravio sam sve u boksu. Morate shvatiti da u čitavom boksu nisu mogli naći nikoga ko me može pobijediti pa su morali otići u drugi sport naći izazivača. I njega sam pobijedio", zaključuje.

Učitaj još novosti