13. 09. 2017 - 11:16
Modrić otvorio dušu i otkrio kako mu je nadimak u Realu: Biće...
907
Shares
Modrić otvorio dušu i otkrio kako mu je nadimak u Realu: Biće teško ostati na krovu Evrope!

CNN

Modrić otvorio dušu i otkrio kako mu je nadimak u Realu: Biće teško ostati na krovu Evrope!

13. 09. 2017 - 11:16
0
Shares

Sjajni Hrvat Luka Modrić uoči duela s APOEL-om na "Santigao Berbaeuu" dao je veliki intervju za cijenjeni CNN.

Otrkio je kako ga u Realu svi zovu "Lucky Luka" baš kao slavnog strip junaka kojeg starija generacija na ovim prostorima pamti kao "Taličnog Toma".

U pola desetljeća u Madridu Modrić je osvojio sve što je mogao, a pred njima je godina u kojoj svi navijači očekuju nastavak berbe trofeja, a od njega potvrdu kako zaslužuje epitet "najboljeg veznjaka svijeta" koji su mu mediji pripisali nakon sjajnih partija prošle sezone.

SVI SU UPLAŠENI Modrić nije dobro postupio, navukao je prokletstvo koje je 'nemoguće' skinuti

"Dosta sam se promijenio od dolaska u Real Madrid, igranje s najboljim igračima na svijetu te motivira i pomaže ti da postaneš bolji igrač", započeo je Modrić.

"Teško mi je izdvojiti poseban trenutak, bilo ih je puno od mog dolaska u Madrid. Svaka Liga prvaka bila je posebna priča, ali svaka je donijela nešto posebno. Imali smo teških trenutaka u turniru, ogromna očekivanja, ali u ključnim trenucima pokazali smo karakter i pobjednički duh. Te trofeje i te trenutke pamtit ću zauvijek.“

"Moramo nastaviti s istom predanošću kao proteklih pet godina koliko sam tu. Sad su očekivanja još veća, svi nas žele pobijediti i svi daju 100 posto protiv Real Madrida. Svi žele pobijediti najbolju ekipu na svijetu."

"Trenutno smo mi na vrhu i bit će teško tamo ostati, ali imamo sjajnu ekipu i možemo se nositi s tim izazovima", zaključio je bivši igrač Dinama i Tottenhama.

Učitaj još novosti