12. 09. 2017 - 22:48
VEĆ SADA SU STRAŠNI Rekord Mbappea, Cavani skinuo Ibru
907
Shares
VEĆ SADA SU STRAŠNI Rekord Mbappea, Cavani skinuo Ibru

LIGA PRVAKA

VEĆ SADA SU STRAŠNI Rekord Mbappea, Cavani skinuo Ibru

12. 09. 2017 - 22:48
0
Shares

Vrlo zanimljivo bilo je večeras u Ligi prvaka. Pa krenimo redom...

Skupina A

Manchester United - Basel 3:0

Manchester United potpuno je nadigrao Basel i u Ligu prvaka vratio se pobjedom 2:0. No, neće po dobrome ovu utakmicu pamtiti Paul Pogba koji je zbog ozljede bedrenog mišića morao biti zamijenjen u 19. minuti. A upravo je čovjek koji ga je zamijenio Marouane Fellaini u 35. minuti glavom donio vodstvo vragovima nakon ubacivanja Younga.

Pobjedu Uniteda potvrdio je još jedan gol glavom, ovog puta Lukaku je pogodio nakon ubacivanja Blinda u 53. minuti. Konačni rezultat postavio je Rashford u 84. minuti kada je s desetak metara zakucao loptu u mrežu.

Benfica - CSKA 1:2

Benfica je kod kuće izgubila od CSKA 2:1, iako su domaćini poveli u 50. minuti preko Seferovića, no Vitinho u 63. iz penala te Zamaletdinov u 71. minuti iz odbijanca donose pobjedu moskovskoj momčadi.

Skupina B

Bayern - Anderlecht 3:0

Bayern je lakoćom s 2:0 dobio Anderlecht iako je već od 11. miunte imao igrača više kada je Kums kao zadnji čovjek srušio Lewandowskog u šesnaestercu. Poljak je sam preuzeo odgovornost i zabio za 1:0.

Redali su se napadi Bavaraca, no rezultat se nije mijenjao sve do 65. minuti kada je Kimich ubacio s desne strane, a Alcantara u sredini nečuvan pogodio za 2:0. U 90. minuti konačnih 3:0 postavio je Kimich.

Celtic - PSG 0:5

PSG je sigurno krenuo u Ligu prvaka pobjedom kod Celtica 3:0. Tri boda osigurali su već u prvih 45 minuta. Poveli su u 19. minuti kada je Neymar pobjegao obrani i onda lijepo zabio za 1:0. Vodstvo je udvostručio Kylian Mbappe u 34. minuti. Drugi mu je to gol u drugom nastupu za Parižane, a ujedno je postao prvi tinejdžer koji je zabio za dva kluba u Ligi prvaka.

U 40. minuti Jozo Šimunović skrivio je jedanaesterac koji je sigurno realizirao Edinson Cavani. Urugvajac je tako stigao do 21. gola u Ligi prvaka te je postao najbolji strijelac Parižana u povijesti natjecanja, s vrha skinuvši Zlatana Ibrahimovića. U samoj završnici PSG je zabio još dva gola. Do četvrtog gola stigli su nakon nespretne reakcije Lustiga pred vlastitim golom u 83. minuti, a samo dvije minute kasnije sjajno je glavom pogodio Cavani iskosa s desne strane.

Učitaj još novosti