11. 09. 2017 - 19:29
OVO SE NIJE OČEKIVALO Ronaldo jasno i glasno poručio: Volio...
907
Shares
OVO SE NIJE OČEKIVALO Ronaldo jasno i glasno poručio: Volio bih opet u Englesku!

SUĐENJE

OVO SE NIJE OČEKIVALO Ronaldo jasno i glasno poručio: Volio bih opet u Englesku!

11. 09. 2017 - 19:29
0
Shares

Cristiano Ronaldo je tokom suđenja za utaju poreza, na indirektan način istakao da bi se volio vratiti u Englesku.

Ronaldo je prethodnih mjeseci bio često na udaru zbog navodne pronevjere novca zbog čega je odlučio da se i sam pojavi pred sudom 31. jula, pošto je odlučio da dokaže svoju nevinost.

U svom izlaganju dotakao se i Engleske, što je tek danas procurilo u medijima, koji su momentalno podigli prašinu da bi Portugalac opet mogao u Premijer ligu.

"Nikada nisam imao nijedan problem u Engleskoj. Ne želim da kažem to, da ne bih bio pogrešno shvaćen, ali... volio bih se vratiti u Englesku", rekao je Ronaldo i nastavio:

"Kao što znate, moj život je otvorena knjiga i ja ne mogu ništa da sakrijem i smiješno je za šta sam optužen. Ja se ne razumijem mnogo u ove stvari, ali poštujem zakone. Zbog toga sam i zaposlio pametne ljude koji vode računa o svemu, da ne bude problema. Ja nisam učen za takve stvari, završio sam šest razreda škole i sve što znam je da igram fudbal. Ako treba da platim više novca, to nije problem, platiću. Kad god je zakon od mene tražio novac, ja sam platio, tako je bilo u Engleskoj i sada u Španiji. Uvijek sam želio da radim sve ispravno i kako zakon nalaže", rekao je Ronaldo.

Učitaj još novosti