06. 09. 2017 - 22:51
Fotografije koje su obišle svijet: Da li vam je nešto čudno...
907
Shares
 Fotografije koje su obišle svijet: Da li vam je nešto čudno ovdje?

SELEKCIJA VELSA

Fotografije koje su obišle svijet: Da li vam je nešto čudno ovdje?

06. 09. 2017 - 22:51
0
Shares

Velšani su s dvije pobjede u septembru (protiv Austrije kući 1-0 i jučer kod Moldavije 2-0), zaključili ovaj dio kvalifikacija. Gareth Bale i društvo na drugom su mjestu skupine s četiri boda iza vodeće Srbije i blizu su plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Uoči jučerašnje utakmice u Kišinjevu u Moldaviji Velšani su izgledali kao posvađani. Zapravo, izgledaju tako već neko vrijeme u tim protokolarnim fotografijama. 

Onako na prvu, sve izgleda kao loša fotomontaža, kao da je neko izbrisao igrača, ali slika je prava, nije se niko igrao po njoj. Isto tako, Bale i Ramsey nemaju nekakav svoj klan pa su zato odvojeni od ostalih na gornjoj fotki.

vels

"Nismo praznovjerni, ali odlučili smo da ćemo se ovako slikati jer nam se to više sviđa. Zaboravite na fotke u normalnoj pozi, to više nećete vidjeti," dodao je Ledley.

"Jednostavno, ne volimo poziranja i ovo radimo iz zafrkancije. Vidjet ćemo dokle će ići ovako. Zasad se baš dobro zabavljamo", dodao je Jonny Williams.

Selektor Chris Coleman nema ništa protiv sve dok dečki pobjeđuju. Vels sljedeću utakmicu igra kod Gruzije 6. oktobra pa ćemo vidjeti koju su pozu smislili Bale i društvo za tu utakmicu.

Učitaj još novosti