04. 09. 2017 - 15:09
NADMAŠIO MCGREGORA Mayweather zna kako potrošiti novac: Evo na...
907
Shares
NADMAŠIO MCGREGORA Mayweather zna kako potrošiti novac: Evo na šta sve Floyd troši gomile miliona

NEPORAŽENI ŠAMPION

NADMAŠIO MCGREGORA Mayweather zna kako potrošiti novac: Evo na šta sve Floyd troši gomile miliona

04. 09. 2017 - 15:09
0
Shares

Floyd Mayweather nije izgubio niti jednu borbu u svojoj profesionalnoj karijeri, gdje je prikupio fenomenalnih 50 pobjeda. Jedan je od najplaćenijih sportista svijeta, s godišnjim prihodom od sjajnih 85 miliona dolara, uvijek je pronalazio nevjerovatno smiješne načine da troši, pa čak i zapali svoju zaradu.

Ta vatra bi gorila vječno, možda ne baš vječno, ali gorila bi najmanje 10 godina. Ako se sjećate, čak je i na konferenciji za novinare donio kofer para i bacao ga.

Hermes Birkin torbe su ‘one’ torbe za slavne osobe koje imaju previše novca. Kako možete objasniti listu čekanja od šest godina za privilegiju plaćanja više od 10.000 dolara za tu torbu? Zaista, 10.000 dolara je jeftino za Mayweathera.

Također, Floyd Mayweather jede žitarice svoje djece iz kristalne posude, koristeći sterilno srebrno posuđe koje je personalizirano njegovim inicijalima ukrašenim dijamantima. Nemamo ni riječi o tome koliko je to beznačajan trošak, ali ono što je platio za to je bilo zaista previše.

Floyd čak ima poznatu naviku kockanja za koju naravno svi znamo. Iako se samo hvali zbog svojih velikih pobjeda, kada igrate 100.000 dolara na jednu ruku blackjacka, vrlo je vjerojatno da će u konačnici ostvariti i profit od svog omiljenog hobija.

Posljednjih godina su masivne sportske kladioničarske uplate Mayweathera napravile velike naslove u raznim medijima, a čak i protiv McGregora je na svoju pobjedu uplatio 5 miliona dolara.

Mayweather voli i satove. Na njegovom Instagram računu možete vidjeti razne poznate marke satova (8 Rolexa, 2 Aximuma, 3 Franck Mullersa, 1 Hublot Big Bang Kinga, 1 Rainbow Tourbilliona, 1 Piaget Galaxyja), a svi oni vrijede oko 6.4 miliona dolara.

Floyd voli da putuje po cijelom svijetu, a kada to čini, iznajmljuje samo vrhunski smještaj. Nema standardnog smještaja za ovog tipa. On zauzme predsjednički apartman gdje god da bude. Ispod možete pogledati video na kojem ćete vidjeti na što sve Mayweather troši svoj novac.

Učitaj još novosti