03. 09. 2017 - 23:07
Odlična postava: Bivši igrači Reala koji nisu odigrali više od...
907
Shares
Odlična postava: Bivši igrači Reala koji nisu odigrali više od 10 utakmica za Kraljeve, a borili bi se za titulu

NEKOLIKO VANSERIJSKIH IGRAČA

Odlična postava: Bivši igrači Reala koji nisu odigrali više od 10 utakmica za Kraljeve, a borili bi se za titulu

Germanijak.hr
03. 09. 2017 - 23:07
0
Shares

Kada bismo sastavili momčad od bivših igrača Real Madrida koji nisu odigrali više od 10 utakmica za kraljevski klub, a još su uvijek aktualni igrači, momčad bi izgledala sjajno, te bi gotovo sigurno završila u gornjem domu španjolske Primere. Naslov kraj aktualnog Reala bi osvojili teško, ali bi se sigurno dobro potukli sa svojim bivšim klubom.

Tako bi na vratima stajao 25-godišnji aktualni vratar Deportiva iz Alavesa, Fernando Pacheco, koji je prošao omladinsku školu Reala, bio je član svih španjolskih omladinskih selekcija, da bi 2015. prešao u Alaves u kojem je prvi golman.

S obzirom da je pozicija lijevog beka u ovoj momčadi rezervirana za Filipea Luisa (32) iz Atletico Madrida koji nikada nije zaigrao za prvu momčad Reala, koji ga je još 2005. posudio iz urugvajskog Rentistasa, na desnom beku bi zaigrao također nominalni lijevi bek Marcos Alonso (26), koji danas brani boje Chelseaja. Alonso je iz Realove Castille 2010. prešao u Bolton i više se nikada nije vratio u Španjolsku.

Na stoperskim pozicijama bi igrali Diego Llorente, 24-godišnjak koji trenutno igra u Real Sociedadu, a čak je upisao i nastup za španjolsku A reprezentaciju. Llorente je u Sociedad iz Madrida, nakon mnogo posudbi otišao u ljeto ove godine. Drugi stoper bio bi Kamil Glik koji je u Španjolsku došao 2006. da bi se 2008. iz Real Madrida C vratio u Poljsku, točnije Piast Gliwice. Danas je standardni prvotimac Monaca i prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura.

Defenzivni vezni bio bi Nuri Sahin koji je u Real stigao 2011. iz Borussije Dortmund, no za Real je u tri godine upisao 10 nastupa, da bi ga 2014. nakon posudbe ponovno kupila Borussia Dortmund. Njegov par u vezi bio bi Fabinho iz Monaca koji je u Realu proveo godinu dana na posudbi iz Rio Avea, no nije zadovoljio i portugalski klub ga je 2015. prodao Monacu, a Fabinho je postao jedan od najtraženijih igrača današnjice.

Ispred njih stajao bi Dani Parejo iz Valencije. Dijete Reala je nakon posudbe u QPR 2008. prodan u Getafe za 3 milijuna eua koji ga je dvije godine kasnije poslao u Valenciju za duplo više milijuna.

Desno bi se nalazio Juan Mata iz Manchester Uniteda. Mata je kao junior Reala 2009. prešao u Valenciju koja ga je dvije godine kasnije prodala Chelseaju za čak 27 milijuna eura. Lijevo bi se našao Saul Niguez, talentiran član gradskog rivala Atletica koji je Santiago Bernabeuu napustio još kao junior.

Na poziciji centarfora igrao bi Alvaro Negredo, trenutni napadač Besiktasa kojeg je Real doveo 2005. iz Castille da bi ga prodao Almeriji za 3 milijuna eura, ponovno ga kupio dvije godine kasnije za 5 i prodao ga dva mjeseca nakon toga u Sevillu za 15. 

15044642571226

Učitaj još novosti