02. 09. 2017 - 21:57
Icardi otkrio kako je najboljem drugu ukrao ženu: Ležao sam,...
907
Shares
Icardi otkrio kako je najboljem drugu ukrao ženu: Ležao sam, Wanda je prišla, sjela pored mene i...

AUTOBIOGRAFIJA

Icardi otkrio kako je najboljem drugu ukrao ženu: Ležao sam, Wanda je prišla, sjela pored mene i...

02. 09. 2017 - 21:57
0
Shares

Napadač Intera iz Milana Mauro Icardi otvoreno je progovorio o kontraverznoj vezi između njega i njegove žene Wande, bivše supruge Maxija Lopeza

On je otkrio kako je iPad izazvao iskru sa Wandom Narom, iako je bila udata za Maxija Lopeza u to vrijeme.

Tenzije između dva fudbalera postale su takve da se u prošlogodišnjem meču između Intera i Torina Maxi odbio rukovati sa njim.

U autobiografiji, Icardi je napisao:

"Dan prije sam krenuo na turneju u SAD. Dobio sam poruku od Wande, što me iznenadilo jer obično pričam sa Maxijem, ne s njom. Pitala me je da li joj mogu kupiti novi iPad u SAD-u, jer nije bio dostupan u Italiji u to vrijeme. No, to me potaklo na razmišljanje. Da li je Wanda zaista željela tablet, ili je tražila povod da stupi u kontakt sa mnom?"

"Kada sam se vratio u Milan, prva stvar koju sam uradio je da sam joj se javio. Kako sam joj morao dati iPad, ovo je bila izvrsna šansa. Dopisivali smo se i u to vrijeme smo slobodnije počeli govoriti o nama. Napisala mi je: 'Mauro, Maxi i ja idemo na krstarenje po Lipinskim otocima sa Gonzalom Bergessijom i njegovom ženu. Zašto ne pođeš sa nama?'

"Naravno da sam želio. Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao na krevetu i slušao reggae, Wanda se iznenada pojavila i sjela pokraj mene, bez ikakvog stida. Tačno u tom trenutku njena veza sa Maxijem se završila", napisao je kontraverzni Icardi.

 

Učitaj još novosti