02. 09. 2017 - 19:59
OVAJ ČOVJEK JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI Bivša Arsenalova zvijezda...
907
Shares
OVAJ ČOVJEK JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI Bivša Arsenalova zvijezda bira između nekoliko klubova

BACARY SAGNA

OVAJ ČOVJEK JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJI Bivša Arsenalova zvijezda bira između nekoliko klubova

02. 09. 2017 - 19:59
0
Shares

Nakon što je do sada nije uspio podići prikladnu zamjenu za Victor Mosesa, Chelsea je u samom finišu transfer roka razmišljao o dovođenju iskusnog Bacary Sagne, piše Daily Star.

Također, rečeno je da je Southamptonov Cedric Soares i Bayernov Rafinha opcije, ali 34-godišnji bivši igrač Arsenala i Manchester Citya bio bi najlakša transfer meta jer je trenutno bez kluba.

Manchester United također je pokazao interes za bivšeg francuskog reprezentativca. A Bayern je glatko odbio ponudu za svog beka. Iskusni desni bek je slobodan od 1. jula kada mu je istekao ugovor s Građanima i trenutno bira između ponuda klubova koji nisu uspjeli pronaći bolja rješenja tokom prijelaznog roka.

Kao najozbiljniji kandidat za dovođenje Francuza sada je u pol poziciji Torino, koji je u posljednjim sekundama 31. avgusta ostao bez desnog beka Zappacoste koji je otišao u Chelsea.

Pregovori su već počeli, ali Francuz ima izuzetno visoke finansijske zahtjeve i nije lako postići dogovor s njim. Pored pomenutih klubova, bivšeg igrača Arsenala i Cityja žele ga i Sporting, Benfica, Bešiktaš, West Ham, Bursa... Olakšavajuća okolnost je to što kao slobodan agent može potpisati kad želi.

Učitaj još novosti