27. 08. 2017 - 23:18
"Ovo mi je bilo patetično, a neko će ubiti Conora ako Conor...
907
Shares

FLOYDOV OTAC:

"Ovo mi je bilo patetično, a neko će ubiti Conora ako Conor nastavi boksati!"

Fightsite
27. 08. 2017 - 23:18
0
Shares

Jedan od onih koji ne sipaju hvalospjeve prema meču Mayweathera i McGregora je Floydov istoimeni otac. Njemu je sve zapravo bilo patetično.

Dok neki spominju impresivan start Irca, njegovu hrabrost u prvim rundama te srce koje je pokazao, kao i broj pogođenih udaraca, Floyd Mayweather stariji je sve to prokomentirao malo drugačije. Njemu meč nije sjeo ni na koji način, uprkos tome što je njegov sin došao do pobjede kojom je postao prvi u povijesti sa skorom 50-0. 

"Apsolutno ničim nisam impresioniran. On je samo pokušavao hvatati nešto, ne vidim da iko priča o tome kako je odradio ono što je najavio i došao se potući. Zapravo, sve mi je bilo patetično. Posebno to mislim zbog svih ilegalnih udaraca koje je uputio. Svjesno nekoga udaraš u stražnji dio glave, radiš sve zabranjeno, to je ludo. Meni osobno on nije pokazao ništa boksa".

Nimalo optimističan nije o šansama McGregora ukoliko se nastavi baviti boksom, posebno na ovoj razini, odnosno protiv najboljih boksača svijeta.

"Ukratko, ukoliko se nastavi baviti boksom i bude li se borio na ovaj način, neko će ga ubiti".

Stariji Mayweather je od samog početka u medijskim prepucavanjima s McGregorom, a više puta je spominjao kako ne vidi previše smisla u meču. No, on je održan, njegov sin je pobijedio i ušao u povijest, a svi su zaradili ogromne novce. 

Učitaj još novosti