21. 08. 2017 - 11:07
Nova zvijezda Serije A je rođena: Već je rušio i Bayern, a...
907
Shares
Nova zvijezda Serije A je rođena: Već je rušio i Bayern, a sada s Rossonerima ide po Skudeto

MILAN U NALETU

Nova zvijezda Serije A je rođena: Već je rušio i Bayern, a sada s Rossonerima ide po Skudeto

21. 08. 2017 - 11:07
0
Shares

Milan je ovog ljeta na pojačanja potrošio gotovo 190 miliona eura. Posljednji u nizu stiže Nikola Kalinić koji je u ponedjeljak na liječničkom pregledu.

No, u prvom kolu Serie A u gostujućoj 3:0 pobjedi rossonera kod Crotonea oduševio je 19-godišnji Patrick Cutrone.

Ovaj mladi napadač briljirao je na pripremama Milana, a posebno je oduševio protiv Bayerna. Bavarcima je zabio dva gola, a nakon utakmice je istaknuo kako se nada da će u ovoj sezoni ostati na San Siru, a ne otići na neku posudbu.

Nakon ono što je pokazao u prvoj utakmici - zabio, asistirao i izborio penal - sumnjamo da će ga Milan negdje posuditi. Jer i sam trener Vincenzo Montella priznaje 'kratak' je s napadačima, piše Goal.

"Svaka velika momčad ima tri napadača, to je normalno. Mi smo bili na Cutroneu i Andreu Silvi koji se još razvijaju. Da bi osvajali, trebamo više, zato smo doveli Kalinića, koji je iskusan. Kada pogledate, nismo ni tako bogati napadačima", rekao je Montella.

Kalinić će očito biti prvi Montellin izbor, no klinac koji je Milanu od osme godine i koji je u Primaveri u 67 nastupa zabio 43 gola sigurno će imati nešto za reći ove sezone...

Učitaj još novosti