21. 08. 2017 - 00:13
Real efikasan u La Coruni, Andone veliki tragičar domaćih,...
907
Shares
Real efikasan u La Coruni, Andone veliki tragičar domaćih, Ramos isključen

PRIMERA

Real efikasan u La Coruni, Andone veliki tragičar domaćih, Ramos isključen

21. 08. 2017 - 00:13
0
Shares
Real je nakon osvajanja dva superkupa (europski i španski) u odbranu naslova prvaka krenuo pobjedom gostovanjem u La Corunhi. Sigurnom, uvjerljivom, iako je na početku bilo malo uspavano, čupavo...
 
Dakako, i niz natjecateljskih utakmica u kojima je zabio gol produljen je na 69, čime je samo učvršćen rekord svih klubova iz liga petice.
 
Zanimljivo, Real još nije primio pehar za lanjski naslov!? Praksa je u Španiji, naime, da se on uručuje na prvoj domaćoj utakmici nove sezone. Dakle, u ovom slučaju koja tri mjeseca nakon osvajanja...
 
Matea Kovačića nije bilo zbog povrede, a Ronaldo je odradio drugu utakmicu suspenzije.
 
A Deportivovi navijači proklinju Florina Andonea. Taj je napadač najprije u šestoj minuti uzeo loptu Carvajalu pa iskosa sam izišao pred Navasa, koji mu je odbranio.
 
A potom u osmoj pobjegao, pretčao Marcela, opet išao sam na Navasa, i opet mu je Kostarikanac 'skinuo'!
 
Real je poveo u 20. minuti kada je Luka Modrić povukao i opalio s 20 metara, golman je odbio loptu, ali samo do Benzeme, koji je proslijedio Baleu da ugura u praznu mrežu.
 
Već u 27. bilo je 2:0, nakon prizemnog ubačaja Marcela koji je u mrežu gurnuo Casemiro.
 
U 57. minuti Modrić je napravio profesionalni prekršaj, dobio žuti, neki smatraju da je mogao i crveni karton, a u 62. Toni Kroos golom za 0:3 riješio je sve dvojbe.
 
 
I onda, nakon još pokoje polušanse, Andone je dobio najveći zicer da ipak, makar utješno, svlada Navasa. Deportivo je dobio jedanaesterac u 90. minuti, Andone namjestio loptu, ali Navas mu je i to skinuo!
 
A u nadoknadi dogodio se i očekivan rasplet s obzirom na to da je u više trenutaka utakmica bila napeta, s nekoliko koškanja igrača. Ceh je platio Sergio Ramos 'popivši' drugi žuti karton.
Učitaj još novosti