21. 08. 2017 - 08:45
Šta uraditi s dresom izdajice? Nećete vjerovati na kakvu ideju...
907
Shares
Šta uraditi s dresom izdajice? Nećete vjerovati na kakvu ideju su došli tifozi Juventusa

GENIJALNO

Šta uraditi s dresom izdajice? Nećete vjerovati na kakvu ideju su došli tifozi Juventusa

21. 08. 2017 - 08:45
0
Shares

Šta uraditi s dresom izdajice Bonuccija? Nećete vjerovati šta su se sjetili navijači Juventusa!

Bio je jedan od najomiljenijih igrača Juventusa, ikona i legenda ovog kluba. Njegov dres je bio jedan od najprodavanijih, što nije specifično za nekog defanzivca. Voljeli su ga i cijenili, a on ih je izdao.

Leonardo Bonucci bio je omiljeni igrač Juventusa među navjačima, iako se to ne često dešava sa odbrambenim igračima, njegov dres je bio među onima koji su najbolje prodavani.

Onda, bukvalno preko noći otišao je u Milano i postao izdajnik. Ali dresovi su toliko skupa investicija da možete tek takoda ga bacite ili da spalite. Još kada se doda činjenica da je dres s prednje strane isti kao i svaki drugi, onda se on može iskoristiti.

Iz tog razloga, navijači koji su se našli na prvom ovogodišnjem meču nove sezone pokazali su da su bili vrlo maštoviti. Kao što možete vidjeti na jednoj od fotografija nastalih u Torinu, oni su jednostavno uzeli dres s Bonuccijevim brojem 19, promijenili ga na broj 9, a prezime Bonucci prekrili su s prezimenom Higuain.

33333

Higuain nosi u Juvetu dres s brojem 9, a odlazak Bonuccija dobro je došao nekim navijačima koji su možda više voljeli da imaju dres Higuaina. Zanimljivo je da u Napoliju upravo to isto rade s dresom Higuaina, ali u ovoj situaciji je on negativac.

Učitaj još novosti