20. 08. 2017 - 22:54
Perišić briljirao u demoliranju Fiorentine, Rossoneri...
907
Shares
Perišić briljirao u demoliranju Fiorentine, Rossoneri uvjerljivi, kiks Lazija

SERIE A

Perišić briljirao u demoliranju Fiorentine, Rossoneri uvjerljivi, kiks Lazija

20. 08. 2017 - 22:54
0
Shares

Novi Milan je uvjerljivo ušao u sezonu, s 3:0 je slavio na gostovanju kod Crotonea. Treba biti pošten i priznati da nisu imali težak posao jer je Crotone od 5. minute igrao bez isključenog Ceccherinija koji je u kaznenom prostoru srušio Cutronea. Kazneni je udarac iskoristio Kessie. 

Prvo ime susreta svakako je bio mladi napadač Patrick Cutrone koji je odlično iskoristio priliku koju je dobio - mjesto u prvom sastavu bez kojeg će vjerovatno ostati zbog Nikole Kalinića.

19-godišnji Cutrone je do kraja poluvremena osim izborenog jedanaesterca uspio još i zabiti i asistirati! U 18. je minuti zabio glavom za 2:0, a šest minuta kasnije je upislio Susa za konačni rezultat. Potencijalni bh. reprezentativac Ante Budimir je odigrao čitavu utakmicu za Crotone.

Uvjerljivu je pobjedu upisao i Inter koji je u derbiju prvog kola s 3:0 pobijedio Fiorentinu. A najbolji pojedinci u Milanu su bili Icardi i Perišić. 

Golijadu je započeo Mauro Icardi u šestoj minuti kada je realizirao jedanaesterac kojeg je sam i izborio. Devet minuta kasnije je Icardi na Perišićevu asistenciju glavom pogodio za 2:0.

Khouma Babacar je u 78. minuti zatresao Interovu stativu, a samo minutu kasnije na drugoj strani domaći su riješili sve dileme oko pobjednika. Konačni rezultat je postavio Perišić.

Sampdoria je s 2:1 pobijedila Benevento. Poveli su gosti u 15. minuti preko Cicirettija, ali je Sampdorija preokrenula na krilima Quagliarelle koji je bio dvostruki strijelac. Bh. veznjak Pavlović je odigrao čitavu utakmicu za Sampdoriju.

Chievo je u gostima pobijedilo Udinese 2:1. Inglese i Birsa su bili strijelci za pobjedu, a za Udinese je zabio Thereau. Kod Udinesea je Stipe Perica ušao u 62. minuti, a Riad Bajić i Andrija Balić su ostali na klupi.

Bologna i Torino su remizirali 1:1. Di Francesco je zabio za vodstvo domaće momčadi, a Ljajić je u 34. osigurao bod Torinu. 

Sassuolo i Genoa te Lazio i Spal su odigrali utakmice bez pogodaka. Ervin Zukanović je ostao na klupi Genoe, Ivan Vargić je bio na klupi Lazija, a Senad Lukić je zamijenjen u 85. minuti. 

Učitaj još novosti