19. 08. 2017 - 15:43
United protutnjao i Velsom: Ovo im nikad nije uspjelo u 110...
907
Shares
United protutnjao i Velsom: Ovo im nikad nije uspjelo u 110 godina postojanja

PREMIERSHIP

United protutnjao i Velsom: Ovo im nikad nije uspjelo u 110 godina postojanja

19. 08. 2017 - 15:43
0
Shares
Rezultatski to izgleda jako visoko, ali Swansea je u trećoj minuti pogodio okvir gola (Ayew), imao dobru šansu i kod 0:0 i kod 0:1, a Crveni su vragovi zapravo natrpali domaćina u samoj završnici. Ubojitim kontrama!
 
Manchester United je, dakle, nakon poraza od Reala u Uefinu superkupu, Premier ligu otvorio dvjema pobjedama od 4:0. I što je posebno zanimljivo: svi igrači koji su zabili West Hamu u 1. kolu, zabili su i danas!
 
Nakon Ayewa, u desetoj je minuti prečku i na drugoj strani uzdrmao Phil Jones, iako se čini da je bio u ofsajdu, što suci nisu dosudili.
 
Domaćina je probio u 44. minuti Eric Bailly, nakon što je Pogba poslije ubačaja iz kuta glavom pogodio gredu, lopta se odbila na crtu, a defanzivac ugurao ju je u mrežu.
 
U 71. minuti veliku gužvu u kaznenom prostoru Uniteda Swansea nije iskoristio, a Chelseajevi su se navijači jako naljutiti na društvenim mrežama nakon jednog starta Paula Pogbe, za koji je, smatraju, trebao dobiti crveni karton.
 
"Pogba nije isključen samo zato što je igrač Manchester Uniteda", raspisali su se.
 
A onda u zadnjih deset minuta potop domaćina. Najprije je Romelu Lukaku na Mhitarjanovu asistenciju zabio svoj treći gol sezone i postao peti igrač u povijesti Manchester Uniteda koji je bio strijelac u prva dva nastupa u PL otkako je odjenuo crveni dres. To su ostvarili još samo Saha, Macheda, Martial i Ibrahimovic.
 
Za 3:0 zabio je Pogba u 82. minuti, samo 78 sekundi nakon Lukakua, također na sjajnu asistenciju Mhitarjana, a potom je iz kontre pogodio i Martial u 84. minuti.
 
Prvi put u 110 godina Manchester je u prva dva kola PL zabio četiri ili više golova!
Učitaj još novosti