18. 08. 2017 - 09:08
Messi postavio novi uslov Barci za ugovor: Ovo su njegove...
907
Shares
Messi postavio novi uslov Barci za ugovor: Ovo su njegove želje, je li na pomolu senzacija svih senzacija

ŽELI PROMJENE

Messi postavio novi uslov Barci za ugovor: Ovo su njegove želje, je li na pomolu senzacija svih senzacija

18. 08. 2017 - 09:08
0
Shares

Neymar je otišao uprkos činjenici da je produžio ugovor s Barcelonom, ali šta se dešava s Messijem?! O tome smo još jučer pisali, a danas nam stižu nove informacije.

Uprava je u veoma nezgodnoj situaciji, nezadovoljstvo navijača polako kulminira, a pregovori s Coutinhom i Dembeleom su se veoma otegli.

Čelnici moraju požuriti zbog još jednog razloga, a to je Lionel Messi. Naime, Argentinac još uvijek nije produžio ugovor s klubom, iako je bilo priča da je to uradio još u julu.

Ispostavilo se da i omaleni napadač sada čeka da vidi kako će Barca okončati ovaj prijelazni rok. On se nada da će Barca uspjeti da dovede adekvatnu zamenu za Neymara, a prema njegovom mišljenju to nije Dembele.

 

Messi bi radije za saigrača neko provereno ime, najviše bi kraj sebe u timu želio sunarodnjake Paula Dybalu i Angela Di Mariju.

Već sada je jasno da je Dybala nemoguća misija, Juve ga jednostavno ne želi prodati, dok bi angažovanje veznjaka PSg-a bilo nešto realnije, ali je još uvijek samo u domenu spekulacija.

Navodno bi Messi osim njih dvojice volio da u dresu Barce vidi i Atleticovog Griezmanna, ali ni to apsolutno nije sada ostvarivo.

Bilo kako bilo, uprava Barce i pored odrađivanja prijelaznog roka mora da se posveti i Messiju i njegovim željama, za razliku od Neymara, njegov odlazak bi definitivno bio nenadoknadiv.

A ako se neko drzne ponuditi "samo" 300 miliona, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, eto neviđenih problema na "Nou Campu".

Učitaj još novosti