17. 08. 2017 - 11:20
Način na koji je Ronaldo izabrao majku svojim blizancima će...
907
Shares
Način na koji je Ronaldo izabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti

PORTUGALAC U CENTRU PAŽNJE

Način na koji je Ronaldo izabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti

17. 08. 2017 - 11:20
0
Shares

Način na koji je Ronaldo odabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti! Prije mjesec dana Cristiano Ronaldo svijetu je otkrio da je drugi puta u životu postao otac, ovoga puta njegovu porodicu povećala su dva blizanca, Eva i Mateo.

Matea i Evu je svijetu predstavio na društvenoj mreži Instagram i tada je postalo jasno da su glasine bile istinite. Surogat majka je iz Kalifornije gdje su bebe i rođene, a za takav potez se odlučio zbog toga što takav način oplodnje je zabranjen u Španiji a u Portugalu je dijelimično dozvoljen, ali u primjeru da je otac samohran i u Portugalu je zabranjeno na taj način povećati svoju porodicu.

U javnost su sada dostigli i dokumenti koji otkrivaju da su se blizanci rodili u mjestu pored San Diega u Kaliforniji u bolnici Sharp Grossmont. Prvi na svijet je stigao muškarac a minutu kasnije za njim je stigla i Ronaldova kćerkica Eva.

Advokatkinja i savjetnica za ove i slične situacije Stephanie Caballero je izjavila da agencije koje traže zamjensku majku u primjeru blizanaca zarade oko 140.000 eura a od tog iznosa majka dobije oko 40.000 eura.  

Ronaldo je inače jaja majke izabrao između stotinu majki, a pri izboru bili su mu dostupne fotografije i kompletna biografija dotične osobe. Bilo mu je važno da djeca imaju sportski gen pa je s toga izabrao jaja sportašice, a majka inače ima latinski gen, što je takođe igralo veliku ulogu prilikom izbora.

Učitaj još novosti