17. 08. 2017 - 10:37
Trener početnik već nadmašio mnoge: Real rekorder liga petice,...
907
Shares
Trener početnik već nadmašio mnoge: Real rekorder liga petice, ovo može biti najtrofejnija godina ikad

ZIDANE SVE ODUŠEVIO

Trener početnik već nadmašio mnoge: Real rekorder liga petice, ovo može biti najtrofejnija godina ikad

17. 08. 2017 - 10:37
0
Shares

Real je pobijedio Barcelonu s 2:0, a Zinedine Zidane osvojio je svoj sedmi trofej u samo 18 mjeseci na Realovoj klupi! Nevjerovatan niz bivšeg igračkog asa, koji bi, kako je krenuo, trenerski čak mogao nadmašiti svoju igračku slavu!

Zamislite, Carlo Ancelotti osvojio je 2014. Ligu prvaka, Kup kralja, Uefin superkup i klupski SP, a u samo godinu i pol dana Zizou je nadmašio učitelja. A osvoji li klupski SP, ući će u povijest Reala kao najtrofejnija godina ikad! Sve to s početnikom na klupi...

Real Madrid djeluje nezaustavljivo! I ne samo da obara rekorde po trofejima nego je postavio i onaj po broju uzastopnih utakmica u kojima je zabio gol gledajući pet najjačih liga. Sada je na 68 u svim takmičenjima, a zadnja u kojoj nije zabio bila je polufuinale Lige prvaka protiv Manchester Cityja (0:0) pretprošle sezone.

"Rezultat prve utakmice odredio je revanš, a u prvih 20 minuta pregazili smo ih. Imamo spektakularnu momčad i ko god uđe, igramo još bolje! Bili smo nadmoćni u dva superkupa nad dvjema velikim momčadima (Manchester United i Barcelona, nap. a.). Barca? Ne, ne otpisujem je, imali su šanse pobijediti, mi smo samo bili učinkovitiji", rekao je Dani Carvajal.

"Osvojili smo dva velika trofeja protiv dvije velike momčad. Dobar start sezone, no tek sada nas čeka posao, bit će teško, ali imamo razloga za slavlje", rekao je Zidane pa dodao:

"Bili smo spektakularni u prvom poluvremenu. Intenzitet, presing, posjed lopte... U drugom poluvremenu smo malo stali jer nas je Barca stisnula."

Francuz je jučer priliku dao od prve minute Asensiju, dok je Bale ostao na klupi, piše Goal.

"Stvarno mi je teško izabrati prvih 11 jer svi su jako dobri. Svi rade sjajno, pa kada trebam odlučiti imam jako težak posao", zaključio je Zidane.

A baš je Asensio sjajno zabio za 1:0.

"Moja dva gola u španskom Superkupu su sjajna i rado ću ih se sjećati. Navijači su nam dali nevjerovatnu podršku i prirodno je da ih nagradimo s trofejima", rekao je Asensio pa dodao:

"Barcelona? Pokazali smo im da smo bolji u ove dvije utakmice."

Učitaj još novosti