10. 08. 2017 - 13:04
Neymar bi mogao završiti u Realu: "Ovo je moje klub iz snova"
907
Shares
Neymar bi mogao završiti u Realu:

Neymar bi mogao završiti u Realu: "Ovo je moje klub iz snova"

10. 08. 2017 - 13:04
0
Shares

"Real Madrid je moj klub iz snova", izjavio je Neymar sa 16 godina. Kasnije, ipak nije završio u svom klubu iz snova, već Realovom najvećem rivalu - Barceloni.

Neymar, najskuplji nogometaš svih vremena koji je nedavno Barcelonu za 222 miliona eura zamijenio PSG-om, prije 12 godina bio je na probi u Realu. Proveo je u Madridu 19 dana, bio na utakmicama Reala, te se fotografisao s tadašnjim Galacticosima Ronaldom, Robertom Carlosom i Zinedineom Zidaneom.

Za mladu momčad Reala zabio je 27 golova, osvojio suigrače i trenere, ali je nakon razgovora sa ocem zaključio da mu je najbolje ostati još u Brazilu. 

Nakon što je ovog ljeta Neymar, koji je u međuvremenu opet počeo sarađivati s Ribeirom, odlučio napustiti Barcelonu, ponuđen je Realu, senzacionalno otkrivaju španski mediji. Real nije bio zainteresiran jer nije htio narušiti atmosferu u momčadi i dolaskom nove zvijezde naljutiti kralja ekipe i najboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda.

Nakon odbijenice iz Madrida, Neymar i Ribeiro okrenuli su se PSG-u. Cilj najboljeg brazilskog nogometaša je odvesti francuski klub na krov Europe i prekinuti dominaciju Ronalda i Lionela Messija u utrci za Zlatnu loptu. 

 

Učitaj još novosti