04. 08. 2017 - 18:59
GOTOVO Riješena jedna od najvećih saga ovog ljeta: Neymara...
907
Shares
GOTOVO Riješena jedna od najvećih saga ovog ljeta: Neymara zamjena oduševit će Barcine fanove

COUTINHO STIŽE, AL I MARTINEZ

GOTOVO Riješena jedna od najvećih saga ovog ljeta: Neymara zamjena oduševit će Barcine fanove

04. 08. 2017 - 18:59
0
Shares

Barcelona je krenula u potrošnju miliona pristiglih od transfera Neymara.

Tako nam stiže vijest da velika Barçina želja, Phillippe Coutinho, neće uopće otputovati s ostatkom ekipe Liverpoola u Dublin, a osim toga Brazilac jučer nije ni trenirao.

Novinar "El Prat Esportsa", Alex Rodriguez, tvrdi da je Coutinho na korak od "Nou Campa". Prema njegovim tvrdnjama Redsima će pripasti 100 miliona eura (+ varijable), a službeno predstavljanje očekuje se već u ponedjeljak.

Inigo Martinez zbog tehničke odluke nije otputovao u London s ostatkom Real Sociedada, koji će tu odigrati prijateljski meč s Watfordom.

Španski mediji tvrde da će u roku od 24 sata biti objavljeno da je ovaj 26-godišnjak novi član Barcelone.

Sportski direktor Real Sociedada, Loren, potvrdio je danas da je katalonski div pokazao interes za dovođenje Iniga Martineza.

"Istina je da smo razgovarali s Barcom. Kontaktirali su nas kako bi pokazali interes za Martinezom. Međutim, do sada nismo primili ponudu za njega. To je sve što možemo reći. Real Sociedad nema namjeru olakšati Inigov odlazak u bilo koji klub. Ne želimo ga prodati."

Ipak, katalonski "Sport" piše da je Loren potvrdio da je Martinezova otkupna klauzula 32 miliona eura i ukoliko stigne takva ponuda, a Inigo zatraži odlazak, Sociedad u takvoj situaciji ne može ništa učiniti. A čini se da je i tu sve riješeno...

Učitaj još novosti